Alexandr malý 2024

Prodám Alexandra malého - Prodám alexandry malé 2024 s DNA 1,1 violeta op...
Zdravím chovatele. Prosil bych o určení mojeho alexandra malé. Poprvé se mi narodili 3 mladí a ten třetí se liší. Byl bych rád i za cenu. Děkuji.
Zdravím, ráda bych požádala vás zkušené o určení mutace. Nevím, zda si kombinaci pamatuji od chovatele správně. Dále bych vás poprosila o tip na vhodný protějšek, dna jsme nedělali, ale snad by to měl být podle genetiky od chovatele samec (nedělal testy, ale podle mutací rodičů), je rok starý a hodně mluví. Moc děkuji za pomoc!
JanaKro
napsal(a):
Zdravím, ráda bych požádala vás zkušené o určení mutace. Nevím, zda si kombinaci pamatuji od chovatele správně. Dále bych vás poprosila o tip na vhodný protějšek, dna jsme nedělali, ale snad by to měl být podle genetiky od chovatele samec (nedělal testy, ale podle mutací rodičů), je rok starý a hodně mluví. Moc děkuji za pomoc!
Kdyby jste si vzpomněla na rodiče, bylo by to super.
Namodralý kořen ocasu a světlý ocas napovídá tomu, že se jedná o modrý pallidino pastel.
Dobrý den, děkuji. Rodiče bohužel nevím, číslo na pána už nemám, brali jsme jej jako asi týdenní, rodiče jej nekrmili. Pokud si pamatuji dobře, tak by měl být v některé z možných kombinací mutací tyrkys pallid ino clearhead skořice, jenže já i když se snažím v tom vyznat, ty znaky prostě úplně nepoznám, je to můj první alex, info čerpám z netu.
Moc děkuji. Začíná mi to být trošku jasnější, ono je téměř nemožné ty informace dohledat. A myslím, že jsem spletla clearhead s buttercop? Pán mi tenkrát říkal, že by měl mít žlutější hlavu, což už se ukazuje. Myslíte podle vzhledu, že by to mohl být tedy samec? Ráda bych mu pořídila partnera, měli jsme modrou samičku, ale bohužel nám ulétla. Tak novou bych ráda pořídila takovou, aby se u mladých projevily mutace.
Buttercop ( clearhead fallow) je světlejší než klasický clearhead, ale ocas i křídla má zbarvené. Jeden poznávací znaky je, že mládě nemá světlou hlavu, ale až v dospělosti. Dále můžete najít mutací cleartail, říká se je jí hlava ocas, ten má světlý ocas, ale křídla tmavá, mládě opět tmavší hlavu a v dospělosti světlou. Váš nemá ani jeden znak.
Pallidino vlastní pouze samec, geneticky by to měl být samec.
Do genetické kalkulačky se zadává 1.0 tyrkys pallid štěp. na 1x ino. Se spojení s modrou samicí budete mít samce tyrkysoveho ( modrý pastel) a samice pallid Blue tyrkys a tyrkysové modré ino ( cremoino ).
Zdravím, ještě bych se vás chtěl zeptat na ty zbývající dva. Zda se jedná o přírodní formu a jak se cenově pohybují. Povezu je do Přerova. Díky moc.