viki22
napsal(a):
Zdravim potřeboval bych radu mam paru kouřových udajně stoprocentně štěpitelných do lutina a chci se zeptat jestli z nich vypadnou z hnízda opravdu nějaké mladé lutina tak jak mi bylo tvrzeno.Předem děkuji za radu.
Jste si jistý že máte štěpáky na lutina?Nejsou to spíš štěpáci na žluté pastely?Lutina jsou stále velice vzácná a drahá.Jaká byla cena jestli to není tajné?
Nejisty stepak stoji 1000 euro a 4000 barva, take by me zajimala cena. Foto muj pastel.
viki22
napsal(a):
Zdravim potřeboval bych radu mam paru kouřových udajně stoprocentně štěpitelných do lutina a chci se zeptat jestli z nich vypadnou z hnízda opravdu nějaké mladé lutina tak jak mi bylo tvrzeno.Předem děkuji za radu.
Štěpáci na lutina samice neexistují, je to sice stará diskuse, ale lidé se pořád nechávají nachytat od různých podvodníků.
Ze stepitelnych ptáků na pastel můžou padat skoro samé pastely a nebo se také můžete dočkat jednoho pastela za tři hnizdni sezóny a k tomu ještě přírodní ptaci budou nejisti stepaci.Takže je to spíš o štěstí. Pastely už nejsou vůbec drahe a bylo by lepší mít jednoho ptáka v barvě a tím pádem už by jste odchovaval pastely a jiste stepaky.
damon
napsal(a):
Nezlobte se že vkládám dotaz do tohoto příspěvku, ale nechci zakládat nové téma.
Chtěl jsem se zeptat jestli u pap.horských existuje i např.mutace straka?
Popř.pokud někdo chová tak by mě zajímalo jak vypadá.
Děkuji
Co to máte za mutaci horáka?
No právě,na to jsem se ptal.
U toho červeného se domnívám že se jedná o modifikaci.Ten se takto začal prebarvovat až po prvním prepereni a je čím dál tím víc červenější.
Ale ten druhý samec se už tak narodil,má v křídlech žlutá pera.
Ani o jednom netvrdím že se jedná o "mutaci",aby mě zde nikdo nekamenoval.
Chci jen vědět jak vypadá straka?🤔
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Královští s nemocnými játry šli do žluté.To ale platilo před asi 20 léty.