Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.6.2018 17:31
Mixi3362

XXX.XXX.53.50

Dobry den radi bychom si poridili papouska ale nevim si rady s vyberem a proto se obracim na vas
Chteli bychom nejakeho vetsiho cca do 3000 kc
Jde o to ze pritel by chtel aby sem tam umel prohodit par slov ale jde i o to aby to byl dobry spolecnk a nebyl nejaky agresor uz od prirody vim ze kazdy druh je jiny tak jako kazdy jedinec je jiny ale nektere druhy to uz muzou mit v sobe jako jsem cetla ze pyrury stipou tak to bych nerada
Velice me zaujal alexandr veliký pro jeho velikost a dostupnost ale trosku me desi ty jeho destruktivni sklony da se to odnaucit? A muze se naucit i mluvit?
Dale bych uvedla ze bych chtela papouska rucne dokrmeneho aby byl zvykli na lidi a ochoceni nebylo tak obtizne ale nektere druhy nebyvaji moc k sehnani :/
Moc vam deku za rady.

25.6.2018 21:22
Mixi3362

XXX.XXX.53.50

Co jsem se tak docetla tak by asi vhodny byl alexandr maly papousek senegalsky nebo mnisek sedy co si o tom prosim myslite ? A chtela bych se zeptat zda jsou vetai nez korela?
A zda jsou vaznr ucenlivi na mluveni a do ri k ochoceni a jako mazlove? Ktery papousek je asi nejlepsi ?
Moc dekuji.

26.6.2018 06:21
misimisi

XXX.XXX.243.14

Dobrý den, v lese najděte pěknou větev, za 100 kč kupte květináč a udělejte mu podobné posezení. Já tak 3x do týdne donesu větev z lípy a zavěsím ještě zelenou a poušek si na ní vyhraje až až

26.6.2018 06:36
misimisi

XXX.XXX.243.14

Musí se tedy vychovávat a hlídat stejně, jako malé dítě. Většinou ze začátku štípe každý, ale musí se to odnaučit. Žlutá je naše bývalá samička Al. malého a zelený je Al. vousatý, ten možná má trošku zajímavější hlásek k mluvení. Ještě je mladinký, tak neposoudím. Oba jsou ale rozkošní. Jsou větší než korela, ale jen kousek. Opravdu velký papoušek je třeba Amazoňan Modročelý, předpoklady k mluvení má srovnatelné se žakem, ale cena je cca kolem 8 tisíc. Jen tedy, pokud o tom nemáte moc přečteno, tak by jsem s pořízením amazoňana nepospíchala, špatná výchova udělá hodně neštěstí u vás i u něj, potom by jste jej museli dát pryč, a kvůli tomu si papouška přece brát nechcete Platí to i o těch menších, tedy. Sépiová kost pomáhá ptákům k obrušování zobáku, tak na ni je třeba nezapomenout, jinak se dočkáte oklované zdi a možnému přerůstání zobáčku. Také to chce tak obden donést drobné, vhodné, větvičky na okus. Naučit mluvit Alexandry se dá, ochočit pěkně nedokrmené také, ale musí být hned po odstavení od rodičů, později sou plaší.

26.6.2018 06:37
misimisi

XXX.XXX.243.14

jsou plašší*.

26.6.2018 07:10
misimisi

XXX.XXX.243.14

Pyrury jsou mazlové už do 10 dnů, ale právě u těch dokrmovaných papoušků bývá problém v pubertě, že začnou štípat, nemají totiž ani trošku ostych z lidí. To platí nejen u pyrur

26.6.2018 17:55
Mixi3362

XXX.XXX.234.69

Moc dekuji :).

26.6.2018 18:42
misimisi

XXX.XXX.243.14

Není za co ten segalec je také dobrý, ale je to také divočák v pubertě. Hodně si načtěte celkově o potřebách a starostech všeobecně o papoušky, potom i jednotlivě druhy. Jde toho hodně vygooglit i tady na ifaně je dost již napsaných příspěvků

Přidejte reakci

Přidat smajlík