Dobry den chcel bi som sa vas spytat na mutaciu tohto papagaja a pohlavie je to mlady jedinec. Alebo ako rozoznam casom pohlavie ? Popripade akeho partnera mu dokupit farbu. Dakujem.
Samička? Určite ste sa snažil urobiť použiteľnú fotku ale to že je modrá ste už poznal sám. Na prvej fotke presvitá vnútorná kresba krídla biele škvrny. Podľa toho by som typol že je to 0:1. Má však dosť veľa modrej v krídle čiže tam bude určitý faktor tmavnutia. Dajte ešte foto voľne sediacej. U samcov by sa mala zosvetlievat kostrc, miesto kde zelený majú červeň. Asi som vám veľmi nepomohol ale aspoň nemusíte posúvať príspevok.
Dakujem za radu. Ja som chcel vediet presny nazov mutacie napr australska modra atd. Neviem to nikde vygooglit a ani tomu nerozumiem ze napr stepak na... tak preto som sa pytal ze co k nej. A ako napr casom po prepereni zistim co to je ? Nejake znaky ? Rady?
Pozrite na genetickej kalkulačke, gencalk. Sú tam aj fotky. Podľa mňa je to pekná samička ako píšete austrálska modrá. Čo sa týka stepitelnosti, na to potrebujete vedieť akých mal vták rodičov. Podľa toho určite genotyp mladatka. Fenotyp poznáte, to je to čo vidíte, jeho farba. Genotyp je jednak to čo vidíte, plus vlastnosti ktoré vták získa po rodičoch ak oni boli rôzneho fenotypu- sfarbenia.
Dakujem vam za krasnu odpoved rodicia boly ako foto co pridavam teraz mama taka ista ako ona mozno trosku bledsia a otec ako na foto ziarivo mody a blede brucho.
Uživatel s deaktivovaným účtem

wyandotte
napsal(a):
Aha dakujem len to neviem ci sa mi podari zohnat albino samca. Ako sa viem naucit aspom zaklady stepenia farebnych mutacii ?
A co tohle?
napsal(a):
A co tohle?
Tohle, je dobrá rada, ale už není k sehnání.
Sám bych ji koupil

Rotvik
napsal(a):
Tohle, je dobrá rada, ale už není k sehnání.
Sám bych ji koupil
I já ji chci. Psal jsem si oni. Dostal jsem odpověď že je vyprodaná a taky že by mohlo být pár kousků dotisknuto. Tak jsem si ji objednal aby mně tentokrát neutekla.
napsal(a):
I já ji chci. Psal jsem si oni. Dostal jsem odpověď že je vyprodaná a taky že by mohlo být pár kousků dotisknuto. Tak jsem si ji objednal aby mně tentokrát neutekla.
Dobrý den,
můžete mi napsat do interní zprávy, kam jste si psal o dotisk knihy ?
Děkuji.

Rotvik
napsal(a):
Dobrý den,
můžete mi napsat do interní zprávy, kam jste si psal o dotisk knihy ?
Děkuji.
Psal jsem mu a pak i osobně mluvil. Telefon jsem objevil v izerci, zde je odkaz:
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/detail/3258525/papousek-zpevavy/
Zatím prý není nic jisté, jedná s tiskárnami.
napsal(a):
Psal jsem mu a pak i osobně mluvil. Telefon jsem objevil v izerci, zde je odkaz:
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/detail/3258525/papousek-zpevavy/
Zatím prý není nic jisté, jedná s tiskárnami.
Díky,
už jsme domluveni
Tak nakoniec som kupil novy par farba netusim neaka modra straka. Uvidim co to bude hadzat ake mlade.
wyandotte
napsal(a):
To je skoda jedine spod ruky. A na nete nene nic take ?
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/detail/3269567/papousek-zpevavy/.

vegh
napsal(a):
potrepoval by vedet.
Helló, a férfiak domináns pókjai vörös vagy vörös pacsuli. Csakúgy, mint a hímivarú papírok színe. Az uralkodó zöldes-zöld margaréták zölden zölden világosak. A recesszív eper zöld-zöldes zöld, és a hímeknek nincs vörös szőrme. Ha olyan könyvet vásárolsz, amelyen ez az internetes hivatkozás egy link, akkor ott van.