Zdravím, dostal som rozela, poraďte co je to za druh, aká mutácia, samec alebo samica. Ide o cca trojročného vtáka.
Koso11
napsal(a):
Je mi jasné že je ta klietka mala, ale ešte si ju do voliery nepustím. Minimálne 2tyzdne musí byť v karantene.
Tak vy jste takovy borec co dava ptaky do karanteny nez je pustite do voliery a nepoznate roselu pestrou rubino. To pozna kazdy zacinajici chovatel. Tady se fakt clovek zasmeje
milanplšek
napsal(a):
Tak vy jste takovy borec co dava ptaky do karanteny nez je pustite do voliery a nepoznate roselu pestrou rubino. To pozna kazdy zacinajici chovatel. Tady se fakt clovek zasmeje
No tak rovnou do voliery mezi "domácí", pouští čerstvě nakoupené ptáky jen... dopňte si sám
Ze to je rozela som vedel, len druh a mutácia mi jasné neboli a už vôbec nie pohlavie. Rozely som nikdy nemal a ani ne plánoval. Dostal som sa k nej náhodou. Nie som chovateľ, mám to len ako hobby. Ale snažím sa aspoň dodržiavať základné veci napr. keď prinesiem nového operenca odcervim ho a aspoň 10-14 dní nechám v karantene. Ospravedlňujem sa ak som sa niekoho dotkol, potreboval som len radu. Ďakujem.
lupus4
napsal(a):
No tak rovnou do voliery mezi "domácí", pouští čerstvě nakoupené ptáky jen... dopňte si sám
Tak ten...dopln si sam ses tak akorat ty. Precti si poradne co sem napsal kdyz chces delat moudryho. Napsal sem ze kdyz nekdo chova papousky a pouziva i karantenu tak predpokladam ze uz ma nejaky zkusenosti. A pta se tady jak male decko co je na obrazku, roselu pestrou pozna snad kazdej kdo chova papousky.