Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.7.2018 07:56
G.H.

XXX.XXX.5.154

Prosím o radu při určení pohlavý, mám v 1 hnízdě korel bělohlavych 4 mladý z toho 1 Terčová bělohl.,1 skořice perlová bělohl.,1 perlová bělohl.,1 bělohl.straka.Rodiče jsou - otec bělohl.perlová straka, matka- bělohl.straka.Viz foto: otec v popředí, matka vzadu.Nevyznam se v té genetické kalkulačce.Prosím poraďte.Děkuji G.H.

5.7.2018 11:45
ippavlov

XXX.XXX.31.161

G.H. napsal(a):
Prosím o radu při určení pohlavý, mám v 1 hnízdě korel bělohlavych 4 mladý z toho 1 Terčová bělohl.,1 skořice perlová bělohl.,1 perlová bělohl.,1 bělohl.straka.Rodiče jsou - otec bělohl.perlová straka, matka- bělohl.straka.Viz foto: otec v popředí, matka vzadu.Nevyznam se v té genetické kalkulačce.Prosím poraďte.Děkuji G.H.

skorice a perlova jsou samice u ostatnich to neurcite, mohou to byt obe pohlavi.

5.7.2018 12:09
Miroslav Bláha

XXX.XXX.168.116

G.H. napsal(a):

Snad už to pochopíte,
odchov je následující:
1.0 přírodní terčová straka bělohlavá
1.0 přírodní straka bělohlavá
oba samci štěpí do perlových a můžou ještě štěpit do skořicových

0.1 přírodní perlová straka bělohlavá
0.1 přírodní skořicová perlová straka bělohlavá.

5.7.2018 12:42
G.H.

XXX.XXX.5.154

Děkuji Vám moc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík