Miminka korelky bělohlavé

Prodám Korelu bělohlavou - Nabízím k zamluvení ručně dokrmená a vymazlená m...
Prosím o radu při určení pohlavý, mám v 1 hnízdě korel bělohlavych 4 mladý z toho 1 Terčová bělohl.,1 skořice perlová bělohl.,1 perlová bělohl.,1 bělohl.straka.Rodiče jsou - otec bělohl.perlová straka, matka- bělohl.straka.Viz foto: otec v popředí, matka vzadu.Nevyznam se v té genetické kalkulačce.Prosím poraďte.Děkuji G.H.
G.H.
napsal(a):
Prosím o radu při určení pohlavý, mám v 1 hnízdě korel bělohlavych 4 mladý z toho 1 Terčová bělohl.,1 skořice perlová bělohl.,1 perlová bělohl.,1 bělohl.straka.Rodiče jsou - otec bělohl.perlová straka, matka- bělohl.straka.Viz foto: otec v popředí, matka vzadu.Nevyznam se v té genetické kalkulačce.Prosím poraďte.Děkuji G.H.
skorice a perlova jsou samice u ostatnich to neurcite, mohou to byt obe pohlavi.
G.H.
napsal(a):
Snad už to pochopíte,
odchov je následující:
1.0 přírodní terčová straka bělohlavá
1.0 přírodní straka bělohlavá
oba samci štěpí do perlových a můžou ještě štěpit do skořicových
0.1 přírodní perlová straka bělohlavá
0.1 přírodní skořicová perlová straka bělohlavá.