Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.7.2018 14:40
Vavrin3

XXX.XXX.98.168

Dnes jsem našel toto Mlade byl bych rad za určení druhu, bylo nalezeno v lese, jak ho mám chovat, nebo na koho se obrátit díky.

15.7.2018 14:53
emill

XXX.XXX.31.216

Nevím, kdy už lidé konečně pochopí, že nalezená mláďata (pokud to nejsou opravdu holátka, nebo zraněná) mají nechat tam kde jsou. Rodiče si je najdou a postarají se o ně. Pokud to není delší dobu, tak ho vraťte, kde jste ho našli, nebo ho odevzdejte do záchranné stanice.

15.7.2018 15:00
lupus4

XXX.XXX.6.94

emill napsal(a):
Nevím, kdy už lidé konečně pochopí, že nalezená mláďata (pokud to nejsou opravdu holátka, nebo zraněná) mají nechat tam kde jsou. Rodiče si je najdou a postarají se o ně. Pokud to není delší dobu, tak ho vraťte, kde jste ho našli, nebo ho odevzdejte do záchranné stanice.

přesně tak
https://www.ifauna.cz/drubez/nemodforum/r/detail/1307796/jak-vykrmit-ptaci-holatko#a3487367.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.7.2018 15:00

emill napsal(a):

Jojo, taky jsem měla napsaný příspěvek v podobném duchu a smazala ho, to asi nemá cenu, infomace o vypadlých ptáčatech se na nás valí ze všech stran a stejně se vždy najde někdo kdo ptáče sebere.
Nevěřím, že se najde člověk, co by nevěděl.

Vlastně je mi jasné, že ptáče bylo v ohrožení, kolem brousila mlsná kočka nebo medvěd, bezpečí našlo pouze u zakladatele/ky.

15.7.2018 16:17

Vavrin3 napsal(a):
Dnes jsem našel toto Mlade byl bych rad za určení druhu, bylo nalezeno v lese, jak ho mám chovat, nebo na koho se obrátit díky.

Okamžitě vraťte to zvíře tam, odkud jste ho sebrali, a pak si doma dejte pár facek.

Přidejte reakci

Přidat smajlík