Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.7.2018 13:15
Romas

XXX.XXX.59.118

Povezu 2,0 papoušek zpěvavý Albino,3,1 papoušek mnohobarvý,0,1 papoušek červenokridly vše kr.18.

22.7.2018 10:38
J.G.

XXX.XXX.21.223

Vidím, že o Přerov "v novém" je čím dál větší zájem, snad jste tam nebyl sám... .

22.7.2018 11:33
maxa

XXX.XXX.125.165

Ne čekali tam na Vás

22.7.2018 11:37
J.G.

XXX.XXX.21.223

maxa napsal(a):
Ne čekali tam na Vás

Tak to je fajn, ale nemuseli. Ale na druhou stranu je to dobře, že se tam dá aspoň zajet na kus řeči

22.7.2018 17:52
doda21

XXX.XXX.213.254

Jaká byla účast?

23.7.2018 12:08
KRISPR

XXX.XXX.33.1

J.G. napsal(a):
Tak to je fajn, ale nemuseli. Ale na druhou stranu je to dobře, že se tam dá aspoň zajet na kus řeči

To byla mala burza, tak ucast v mezich normy, druhou nedeli je velka a to se neda ani hnout.

23.7.2018 14:14
J.G.

XXX.XXX.35.223

KRISPR napsal(a):
To byla mala burza, tak ucast v mezich normy, druhou nedeli je velka a to se neda ani hnout.

To je jasné. Na druhou stranu se čím dál častěji setkávám s názorem, že i "velká" burza se stává spíše setkáním chovatelů, než burzou, ale osobně to nebudu komentovat, protože jsem byl na podzim 2x na "velké" burze a od té doby opravdu radši ne. Ale samozřejmě že každému vyhovuje něco jiného, jak se říká, kolik lidí, tolik chutí.

23.7.2018 18:29
maxa

XXX.XXX.125.165

Ale rejpalů jen pár! Jezdím na všechny velké Přerov, Kroměříž a Týniště a nikdy nekritizuji protože všechno dá práci.

23.7.2018 18:49
J.G.

XXX.XXX.35.223

maxa napsal(a):
Ale rejpalů jen pár! Jezdím na všechny velké Přerov, Kroměříž a Týniště a nikdy nekritizuji protože všechno dá práci.

Tak to vás upřímně obdivuji, tolik času na svůj koníček bohužel nemám. Navíc mám jen 9 párů, takže odchovy vždy prodám z domu a ptáky kupuji jen u chovatelů, protože nechci kupovat (jak už se mnoha známím stalo) zajíce v pytli. Jistě mi dáte za pravdu, že v přenosce 10x20 cm toho o ptákovi asi moc nezjistíte, kór když tam jsou namačkáni třeba tři. Ale jak jsem psal, sem tam zajet na pokec, proč ne.

23.7.2018 21:30
terentete

XXX.XXX.170.48

J.G. napsal(a):
Tak to vás upřímně obdivuji, tolik času na svůj koníček bohužel nemám. Navíc mám jen 9 párů, takže odchovy vždy prodám z domu a ptáky kupuji jen u chovatelů, protože nechci kupovat (jak už se mnoha známím stalo) zajíce v pytli. Jistě mi dáte za pravdu, že v přenosce 10x20 cm toho o ptákovi asi moc nezjistíte, kór když tam jsou namačkáni třeba tři. Ale jak jsem psal, sem tam zajet na pokec, proč ne.

Dobrý večer, vaše argumenty sa rovnajú veľkej 0, ináč sa váš príspevok nedá komentovať.

23.7.2018 21:47
J.G.

XXX.XXX.35.223

Zdravím, věřte mi, že je to zcela normální věc, že si radši kupující vybere ptáka z voliéry, (včetně mne), než z (většinou) přeplněné přenosky,. Zrovna dnes byl u nás pán pro penanty a ne zrovna z blízka a když jsem viděl jeho přenosku, tak jsem si přál, aby tak dbal na hygienu každý. To se bohužel na burzách z 90% nevidí. Samozřejmě že ti ptáci přenosku trochu znečistí, ale určitě nebude zasviněná, jak kdyby na ni rok nikdo ani nešáhl. Ale pokud se vám zdá, že se tento názor rovná 0, tak vám ho samozřejmě neberu, o tom je přece diskuse, že?

24.7.2018 08:33
terentete

XXX.XXX.170.48

J.G. napsal(a):
Zdravím, věřte mi, že je to zcela normální věc, že si radši kupující vybere ptáka z voliéry, (včetně mne), než z (většinou) přeplněné přenosky,. Zrovna dnes byl u nás pán pro penanty a ne zrovna z blízka a když jsem viděl jeho přenosku, tak jsem si přál, aby tak dbal na hygienu každý. To se bohužel na burzách z 90% nevidí. Samozřejmě že ti ptáci přenosku trochu znečistí, ale určitě nebude zasviněná, jak kdyby na ni rok nikdo ani nešáhl. Ale pokud se vám zdá, že se tento názor rovná 0, tak vám ho samozřejmě neberu, o tom je přece diskuse, že?

Dobrý deň, čo sa týka vašich komentárov búrz sa rovná 0, o tých prenoskách máte pravdu ale tie percenta čo ste uviedol by som dal tým zodpovedným čo majú prenosky v poriadku, a ten zbytok tým nezodpovedným čo majú prenosky humus, vy ste to dal opačne čím ste nás mnohých zodpovedných čo je určite vatšie percento ponížil a urazil, sem tam zaregistrujem humus prenosku na burzách či to je v Prerove, Hodonine, Kromerizi či v Nitre.

24.7.2018 12:40
J.G.

XXX.XXX.35.223

To jsem se vás nechtěl nijak dotknout a doufám že patříte k těm co si přenosky čistí, ale těch 10% jsem napočítal osobně když jsem se byl naposledy podívat na burze (záměrně nepíšu na které). Ale samozřejmě jsou pro to logická vysvětlení. Buď se to tak náhodou blbě sešlo, nebo mám jinou představu o čistotě. S pozdravem J.G. a chovu zdar.

24.7.2018 12:46
J.G.

XXX.XXX.35.223

terentete napsal(a):
Dobrý deň, čo sa týka vašich komentárov búrz sa rovná 0, o tých prenoskách máte pravdu ale tie percenta čo ste uviedol by som dal tým zodpovedným čo majú prenosky v poriadku, a ten zbytok tým nezodpovedným čo majú prenosky humus, vy ste to dal opačne čím ste nás mnohých zodpovedných čo je určite vatšie percento ponížil a urazil, sem tam zaregistrujem humus prenosku na burzách či to je v Prerove, Hodonine, Kromerizi či v Nitre.

Rád bych se vás ještě zeptal, proč se tolik chovatelů bojí zavedení kontrol přenosek? Děkuji za váš názor.

Neregistrovaný uživatel

24.7.2018 14:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

Divim se ze se tu porad nekdo pokousi neco napsat, vzdy se to obrati proti nemu, lepe je nepsat nic a myslet si sve. Me osobne je vse u p , !

24.7.2018 15:01
J.G.

XXX.XXX.35.223

Máte naprostou pravdu

24.7.2018 16:35
terentete

XXX.XXX.170.48

J.G. napsal(a):
Rád bych se vás ještě zeptal, proč se tolik chovatelů bojí zavedení kontrol přenosek? Děkuji za váš názor.

Nato sa mňa nepýtajte nakoľko sa to mňa netýka, je my jedno či budú kontrolovať prenosky a vám asi tiež to može byť jedno, nakoľko ako tvrdíte že na burze nekupujete vtáky a ani ich tam nepredávate tak tým pádom nepotrebujete ani prenosku.

24.7.2018 16:38
J.G.

XXX.XXX.35.223

Ano máte pravdu, tam ji opravdu nepotřebuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík