Dobrý den,
Tohto samčeka som si včera kúpila na burze...v aute pipal ale bol nejaký nafucany...keď som ho dala do klietky bol stále ako gulička nafucana..nevie vyskočiť na bydlo a stále je nadne klietky zrno zere aj vodu pije...není culi ako ostatné zebricky zaspí aj v miske s jedlom neviete čo by mu mohlo byť? Ďakujem za odpoveď.
Suzan0
napsal(a):
Dobrý den,
Tohto samčeka som si včera kúpila na burze...v aute pipal ale bol nejaký nafucany...keď som ho dala do klietky bol stále ako gulička nafucana..nevie vyskočiť na bydlo a stále je nadne klietky zrno zere aj vodu pije...není culi ako ostatné zebricky zaspí aj v miske s jedlom neviete čo by mu mohlo byť? Ďakujem za odpoveď.
.
Suzan0
napsal(a):
Vidím že je nemocni len neviem čo presne mu je...už pri prevoze v prenoske bol nafucany...dala som ho donutra na chodbu k jednému páriku zebriciek aby nebol sám.
Koupila jste si nemocného ptáčka, teď už nezbývá, než v kostele zapálit svíčku a modlit se, aby nenakazil i ten pár.
zkuste si dát do hledat "nemocniční klec", ale musíte postupovat rychle, času není nazbyt