Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.7.2018 09:18
Suzan0

XXX.XXX.157.251

Dobrý den,
Tohto samčeka som si včera kúpila na burze...v aute pipal ale bol nejaký nafucany...keď som ho dala do klietky bol stále ako gulička nafucana..nevie vyskočiť na bydlo a stále je nadne klietky zrno zere aj vodu pije...není culi ako ostatné zebricky zaspí aj v miske s jedlom neviete čo by mu mohlo byť? Ďakujem za odpoveď.

23.7.2018 09:27
Suzan0

XXX.XXX.157.251

Suzan0 napsal(a):
Dobrý den,
Tohto samčeka som si včera kúpila na burze...v aute pipal ale bol nejaký nafucany...keď som ho dala do klietky bol stále ako gulička nafucana..nevie vyskočiť na bydlo a stále je nadne klietky zrno zere aj vodu pije...není culi ako ostatné zebricky zaspí aj v miske s jedlom neviete čo by mu mohlo byť? Ďakujem za odpoveď.

.

23.7.2018 09:29
lupus4

XXX.XXX.3.209

neviete čo by mu mohlo byť?

Pohledem do křišťálové koule se dozvídám... že je nemocný.
Možností je mnogo i např. jen průvan při cestě autem...
Co karanténa ?

23.7.2018 09:39
Suzan0

XXX.XXX.157.251

Vidím že je nemocni len neviem čo presne mu je...už pri prevoze v prenoske bol nafucany...dala som ho donutra na chodbu k jednému páriku zebriciek aby nebol sám.

23.7.2018 11:11
stepka

XXX.XXX.225.10

Suzan0 napsal(a):
Vidím že je nemocni len neviem čo presne mu je...už pri prevoze v prenoske bol nafucany...dala som ho donutra na chodbu k jednému páriku zebriciek aby nebol sám.

Koupila jste si nemocného ptáčka, teď už nezbývá, než v kostele zapálit svíčku a modlit se, aby nenakazil i ten pár.
zkuste si dát do hledat "nemocniční klec", ale musíte postupovat rychle, času není nazbyt

Přidejte reakci

Přidat smajlík