Rosela opalín ( červená)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.7.2018 22:50
Martin-rosely

XXX.XXX.144.38

Dobrý den,
koupím 1,0 roselu opalín (červená) může i štěpit na ino a koupím 0,1 rosely bělokřídlé straky. Okolí Olomouce. Děkuji za nabídky Martin.

3.8.2018 22:20
Martin-rosely

XXX.XXX.144.38

Dobrý den,
škoda že nikdo nic nemá. Martin.

3.8.2018 23:49
Miroslav Bláha

XXX.XXX.168.116

Martin-rosely napsal(a):
Dobrý den,
škoda že nikdo nic nemá. Martin.

Už jsem reagoval v jiném vašem vlákně, použijte vyhledávač viz: https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/?q=rosela+%C4%8Derven%C3%A1&kraj=M&CenaMin=&CenaMax=&Filter3=0&typ=100&stari=0

Malinko mi připadá, že jste trochu líný vzít telefon do ruky a zkusit obvolat pár inzerentů.
Dle mých zkušeností se Vám na dotazy ohledně koupě v diskusi stejně nikdo neozve.

4.8.2018 00:55
Martin-rosely

XXX.XXX.51.96

Miroslav Bláha napsal(a):
Už jsem reagoval v jiném vašem vlákně, použijte vyhledávač viz: https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/?q=rosela+%C4%8Derven%C3%A1&kraj=M&CenaMin=&CenaMax=&Filter3=0&typ=100&stari=0

Malinko mi připadá, že jste trochu líný vzít telefon do ruky a zkusit obvolat pár inzerentů.
Dle mých zkušeností se Vám na dotazy ohledně koupě v diskusi stejně nikdo neozve.

Děkuji vám za odpověď a líný určitě nejsem. Co si myslíte že dělám, projíždím inzerci několikrát denně a obvolám některé chovatele. Ale i tak mě napadlo dát sem dotaz, jestli někdo něco nemá, protože né všeci chovatelé dávají své přírůstky na inzerci.

S pozdravem
Apl Martin.

5.8.2018 11:43
Miroslav Bláha

XXX.XXX.168.116

Martin-rosely napsal(a):
Děkuji vám za odpověď a líný určitě nejsem. Co si myslíte že dělám, projíždím inzerci několikrát denně a obvolám některé chovatele. Ale i tak mě napadlo dát sem dotaz, jestli někdo něco nemá, protože né všeci chovatelé dávají své přírůstky na inzerci.

S pozdravem
Apl Martin.

A zkoušel jste navštívit nějakou burzu? V současné době je již plno odchovů, tak by neměl být problém ptáka sehnat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík