Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
kazdy mesic to same, nemohu pochopit ze se jeste nekdo pta, ?ptaka nevidi., a za druhe na takove burze jsou stovky moznosti se mapise mozna akorat tak zvedavec nebo zoufalec. Jsem rad ze me nenavidite za bohuzel pravdu.
Povezu letošní korely bělohlavé skořicové straky z prvního hnízda.
tel.776 851 492.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
kazdy mesic to same, nemohu pochopit ze se jeste nekdo pta, ?ptaka nevidi., a za druhe na takove burze jsou stovky moznosti se mapise mozna akorat tak zvedavec nebo zoufalec. Jsem rad ze me nenavidite za bohuzel pravdu.
tak proč to čtete?Nebo jste taky zvědavý?
Dobrý deň, burza výkup čo viem andulka 50 Kč korela 150 Kč, ináč návštevnosť burzy asi polovičná ako býva, čo sa my nepáčilo parkovacia plocha za halami nebola k dispozíci nakoľko tam do cesty naviezli tatry dlažobné kocky a nikto sa tam nedostal, pokiaľ sa tento problém nevyrieši nemá význam do Hodonína jazdiť, aby človek ktorý tam ide kvoli nákupu či krmiva alebo iných chovateľských doplnkov nosil nákupy nekonečne ďaleko nemá význam, prosím ohľadom tohto problému aby sa vyjadril niekto z kompetentných, za všetkých chovateľov a návštevníkov vopred ďakujem.
Burza dobra ludi az premoc hned rano parkovani bylo mista dost pane terentete neodradujte ludi od tejto burze vtactva take nerekem, A to parkovani o cem pisete o kostkacg bylo za halu kde neni as tak potrebne akorat mi vadi to horko v tych plechovich halach, Nezapomente ze burza neni len o konforte aj ked to k temu patri ale ovstahu k chovatelstvu aket su pro neco nadchli tak to moze byt aj bez teho konfortu, Sozdravem Jozef,.
jozefj
napsal(a):
Burza dobra ludi az premoc hned rano parkovani bylo mista dost pane terentete neodradujte ludi od tejto burze vtactva take nerekem, A to parkovani o cem pisete o kostkacg bylo za halu kde neni as tak potrebne akorat mi vadi to horko v tych plechovich halach, Nezapomente ze burza neni len o konforte aj ked to k temu patri ale ovstahu k chovatelstvu aket su pro neco nadchli tak to moze byt aj bez teho konfortu, Sozdravem Jozef,.
Zdravým Vás, to sa Vám pravdepodobne snívalo a sám tomu neveríte čo ste napísal, bol by som rád keby sa tu vyjadril objektívne nejaký člen z organizátorov, vopred ďakujem.