prosím o radu a info
nelétající ptáče na malém oploceném pozemku bez stromů, stromy vzdálené nad 10m, hnízdo žádné, sousedi mají dohromady tak 10koček, od nás se nikam nedostane. četla jsem zde diskusi, že rodiče ho hledají a jsou jistě v dosahu - já nic neslyším, lítají tu jen holuby a možná vlašťovky. I kdyby - mají rodiče šanci ho odsud dostat?
Uživatel s deaktivovaným účtem

katkamou
napsal(a):
prosím o radu a info
nelétající ptáče na malém oploceném pozemku bez stromů, stromy vzdálené nad 10m, hnízdo žádné, sousedi mají dohromady tak 10koček, od nás se nikam nedostane. četla jsem zde diskusi, že rodiče ho hledají a jsou jistě v dosahu - já nic neslyším, lítají tu jen holuby a možná vlašťovky. I kdyby - mají rodiče šanci ho odsud dostat?
pokud je to opeřené, ale nelétající mládě, nechte to být.

katkamou
napsal(a):
děkuji za radu, opeřené je, nechat to být jsem už četla v jiné diskusi, nicméně - má šanci se odsud dostat? dvě zdi a na dalších dvou stranách pomatení psi..
děkuji.
má. až začne létat, tak zeď přeletí. a zeď dokáží přeletět jeho rodiče.
napsal(a):
má. až začne létat, tak zeď přeletí. a zeď dokáží přeletět jeho rodiče.
Věřím, že o ptácích víte jistě mnohem více než já, tak budu věřit, že to dá... a držet mu palce. jen se nezlobte, ale informace, že " až začne létat" - tak bude létat, či " rodiče zeď přeletí" jsou jistě pro většinu i sebevíce neznalých či jakkoli tupých homo snad trochu zbytečné. ( i když chápu, co jste asi měla na mysli...)
mějte se moc hezky bodlinko!
s pozdravem katka.