Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.8.2018 20:39
Alkonost

XXX.XXX.254.248

dobry den i vecer kazdemu
Rada bych se zeptala odborniku na chovani ptactva na zvlastni chovani kterym se v posledni dobe projevuje jeden andulak z meho hejnecka
*Prisla sem k nemu kdyz sem nastoupila do nove prace v nespecifikovanem zverimexu, meli v zazemi na svaciny strcenou kanarci klec a v ni andulaka sezranyho vapeknou tak ze pripominal spis mini kondora, v naproste isolaci(mistnost kde se dene nekdo zdrzel +- hodinu celkem) musel tam byt urcite dele nez dva mesice.
Tak sem si rekla ze tohle teda ne... a zacala sem ho lecit.
Nakonec nebozak skoncil vyleceny u me v hejnecku. Je naprosto zdravej, zere, zpiva obira sebe i ostatni... ale v posledni dobe zacal predvadet podivny kreace- povesi se na provazku v kleci vzhuru nohama a trha a kyva sebou ze strany na stranu nebo se taha za nohu kterou ma zrovna volnou(strida je)... potom ho rapl prejde a chova se zas normalne.
Takze otazka: Je to chovani ktere by mohlo ukazovat na nejakou chorobu nebo je to proste hra narusenyhjo jedince
chovu zdar.

9.8.2018 09:07
nosfi

XXX.XXX.242.1

Já bych řekla, že si prostě blbne. Ale neměla jsem za život stovky ptáků, abych mohla vytvořit pořádný statistický vzorek. :).

9.8.2018 16:16
Alkonost

XXX.XXX.254.248

nosfi napsal(a):
Já bych řekla, že si prostě blbne. Ale neměla jsem za život stovky ptáků, abych mohla vytvořit pořádný statistický vzorek. :).

diky za nazor, taky se priklanim k tomu ze je to hra... ale je to opravdu netypicky kdyzho clovek sleduje jak tam takle rapli

Přidejte reakci

Přidat smajlík