Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.8.2018 20:20

Zdravím. Jsem pořád doma a nudím se. Chtěla bych nějakého papouška. S papoušky mám zkušenosti měla jsem kanárky, pyruru, andulku, alexandra malého. No... Ale nevím, který je lepší. Žako Kongo je takový více na mluvení a kakadu žlutočečelatý se mi více líbí vzhledově a asi je i mazlivější. Úrčitě se půjdu podívat na nějaké burzy, výstavy, atd. Asi vyhrává žako (kvůli mluvení.) Tak už nevím. Který je mazlivější a se kterým máte lepší zkušenosti? Budu moc ráda za všechny Vaše rady.

11.8.2018 20:41
barabán

XXX.XXX.144.116

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zdravím. Jsem pořád doma a nudím se. Chtěla bych nějakého papouška. S papoušky mám zkušenosti měla jsem kanárky, pyruru, andulku, alexandra malého. No... Ale nevím, který je lepší. Žako Kongo je takový více na mluvení a kakadu žlutočečelatý se mi více líbí vzhledově a asi je i mazlivější. Úrčitě se půjdu podívat na nějaké burzy, výstavy, atd. Asi vyhrává žako (kvůli mluvení.) Tak už nevím. Který je mazlivější a se kterým máte lepší zkušenosti? Budu moc ráda za všechny Vaše rady.

http://www.ararauna.cz/2015/04/lubica-necasova-zakove-podle-me-nejsou-vhodni-na-domaci-mazlicky/.

13.8.2018 08:25
nosfi

XXX.XXX.242.1

Osobně hlasuju proti žakovi. Jsou to mnohem větší psychopati a autisti než jiní ptáci. Také častěji trpí sebepožkozováním.
Mluvení nepovažuji za příliš důležité, zato odolnost proti stresu, snášenlivost většího počtu lidí a klidná povaha by mohly být určující vlastnosti na straně kakaduů nebo některých ar.

27.8.2018 07:43
Mara92

XXX.XXX.240.250

http://www.ararauna.cz/2015/04/lubica-necasova-zakove-podle-me-nejsou-vhodni-na-domaci-mazlicky/ tento článek by si měl přečíst každý kdo si chce žáka pořídit!

27.8.2018 07:56
eli22

XXX.XXX.58.33

Z jakého důvodu jsme pořád doma?

27.8.2018 09:35

eli22 napsal(a):

No prostě pracuji doma .

27.8.2018 09:40

eli22 napsal(a):

No.. napsala jsem to blbě... Plně pořád.doma nejsem, ale jsem hodně často doma, protože pracuji doma. Na výlety občas chodím.

27.8.2018 10:11
lada 4

XXX.XXX.65.140

Tak má papoušek pěkní vyhlídky, když si ho kupujete z nudy. A co až se přestanete nudit, půjde do komory ? Opravdu dob rej důvod ke koupi živého tvorečka...

27.8.2018 14:55
eli22

XXX.XXX.58.33

No.. napsala jsem to blbě... Plně pořád.doma nejsem, ale jsem hodně často doma, protože pracuji doma. Na výlety občas chodím.

No já si myslím, že jste spíš dítě a jsou prázdniny...

28.8.2018 06:19
Froli-1

XXX.XXX.72.221

Tak choďte na výlety častěji a nudit se nebudete...

28.8.2018 07:25
Froli-1

XXX.XXX.72.221

A nezlobte se, ale napsat...chci papouška, protože se nudím...je nejhorší možná varianta. Pořídíte si ho, budete s ním celý den doma, budete ho rozmazlovat atd., po čase si najdete nějakou lepší zábavu nebo činnost a stane se to, že vy se nudit sice nebudete, ale začne se nudit papoušek a víte co se stane? Bude tady další inzerát: prodám papouška -nemám na něj čas, z důvodu alergie, stěhujeme se atd. a v tom lepším případě nebude na fotce oškubaný.
Pořiďte si radši malého pokojového psa a můžete ho brát sebou i na výlety

Přidejte reakci

Přidat smajlík