Výroba bytových voliér

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.8.2018 10:58
šavlozubka

XXX.XXX.140.24

Dobrý den,
chtěli bychom pořídit naší pyruře novou prostornější klec/pokojovou voliéru. Původně jsme si ji chtěli vyrobit sami, ale nakonec jsme se rozhodli, že bychom ji přeci jen koupili hotovou. Hledám proto tipy na výrobce klecí a voliér ideálně ve středních Čechách. Dále bych se chtěla zeptat jaká je maximální bezpečná rozteč drátů pro pyruru. Momentálně máme rozteč drátů 1 cm, ale co procházím různé nabídky, tak u prostornější klecí a bytovýh voliér se setkávám s roztečí 2 - 25 cm a to se mi zdá hodně. Děkuji.

12.8.2018 18:49
misimisi

XXX.XXX.243.14

Co jsem tak našla přímo tady aluhobby.cz, voliery-az.cz, agevis.cz, potom nějaký pán dělá pěkné, dřevěné, ale ty jsou spíše na ven klecenazakazku.webnode.cz

12.8.2018 19:39
šavlozubka

XXX.XXX.140.24

Na klecenazakazku jsem koukala. Celkem se mi líbily modely se skříňkou pod klecí, ale trochu bych měla obavy z toho dřeva. Ona ta naše zelená potvůrka sice není žádný ničitel a oštípávač, ale stejně. Nakonec asi vybereme něco celokovového ideálně s plnou zadní stěnou, abychom nemuseli každý měsíc v obýváku malovat. Přeci jen je to pěknej bordelář, co se jídla týče.

12.8.2018 22:37
smidla

XXX.XXX.147.93

Dobry den,

nejen zadni, ale i obe bocni a horni. A kdyz bude i cast predni, hodne se vam ulevi pri uklizeni.

s pozdravem smidla.eu.

13.8.2018 07:14
misimisi

XXX.XXX.243.14

smidla napsal(a):
Dobry den,

nejen zadni, ale i obe bocni a horni. A kdyz bude i cast predni, hodne se vam ulevi pri uklizeni.

s pozdravem smidla.eu.

Občas si říkám, že by nebylo marné, tam něco ještě dát kolem klece

Přidejte reakci

Přidat smajlík