Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.8.2018 19:28
mitrata

XXX.XXX.251.62

Zdravím pánové poslední dobou mi chodí zajimavé odpovědi na inzeráty.Požadují natočení videa nabízených odchovů a přesnou adresu kde se dají vyzvednout.Samozřejmě že nic netočím a přesnou adresu jim nepošlu.Takhle se tipují chovatelé kteří posléze přijdou od své odchovy i chovné páry.Má někdo z vás podobnou zkušenost?

12.8.2018 19:36
Kokr

XXX.XXX.85.112

mitrata napsal(a):
Zdravím pánové poslední dobou mi chodí zajimavé odpovědi na inzeráty.Požadují natočení videa nabízených odchovů a přesnou adresu kde se dají vyzvednout.Samozřejmě že nic netočím a přesnou adresu jim nepošlu.Takhle se tipují chovatelé kteří posléze přijdou od své odchovy i chovné páry.Má někdo z vás podobnou zkušenost?

Já už také nikoho nepouštím k voliérám. Pokud se mi někdo ozve na inzerát, tak ptáka odchytnu a přivezu ho na smluvené místo ve vetší kleci, která je celá z pletiva a může si papouška prohlídnout ze všech stran. Už se mi stalo, že přijel zájemce s "poradcem" a ten druhý zkoumal všechno možné, jen ne nabízený kus. Samozřejmě nic nekoupili! A naštěstí se nevrátili, zahradu hlídá pes a dnes už i kamery.

12.8.2018 21:50
fatty

XXX.XXX.90.122

Dobrý večer. Chtěl bych Vám nastínit druhou stranu pohledu. Jako začátečník jsem rád jezdil s kamarádem pro ptactvo, protože jsem u jiných chovatelů čerpal možnosti co a jak udělat líp a můžu Vám říct, že díky tomu a radám kolegů chovatelů jsem se nedopustil tolika kiksů. A jezdím teď i sám a není nad to vidět ptáka, pro kterého si jedu v jeho přirozeném prostředí a s budkou v které vyrůstal. Ať se daří.

13.8.2018 07:03
Kokr

XXX.XXX.85.112

fatty napsal(a):
Dobrý večer. Chtěl bych Vám nastínit druhou stranu pohledu. Jako začátečník jsem rád jezdil s kamarádem pro ptactvo, protože jsem u jiných chovatelů čerpal možnosti co a jak udělat líp a můžu Vám říct, že díky tomu a radám kolegů chovatelů jsem se nedopustil tolika kiksů. A jezdím teď i sám a není nad to vidět ptáka, pro kterého si jedu v jeho přirozeném prostředí a s budkou v které vyrůstal. Ať se daří.

To máte naprostou pravdu příteli, já rád uvítám známé mých přátel, ale prodej přes inzerát už řeším takto. Pokud někdo trvá, že chce vidět voliéru, tak pošlu fotky, ale domů už nikoho nepustím.

13.8.2018 12:48
Rotvik

XXX.XXX.176.249

Kokr napsal(a):
To máte naprostou pravdu příteli, já rád uvítám známé mých přátel, ale prodej přes inzerát už řeším takto. Pokud někdo trvá, že chce vidět voliéru, tak pošlu fotky, ale domů už nikoho nepustím.

V dnešní době se není čemu divit.
Oni jsou totiž nákupčí a nákupčí.

Sám jsem byl svědkem, jak ke kamarádovy přijel zájemce na inzerát s doprovodem.
Kamarád dostával nesmyslné otázky, netýkající se vůbec chovu

///už jste letos byli na dovolené ?/// a prosím vás, kdo Vám to všechno chodí krmit ? atd.

Doprovod vše fotil včetně zámků a kamer.Ve finále chtěli mutaci, která se vůbec neinzerovala, s tím že to špatně pochopil.Tak že bohužel, je to tak.

Neregistrovaný uživatel

13.8.2018 14:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

No psati o tom je jedna vec, ale druha vec, ze kdyz nevidim chov u chovatele tak at si ho necha, koupim jinde, ja kazdeho pustim a nemam zadne namitky na chovatele. Skusenost mam uz vice jak tricetiletou a jsem spokojen.

13.8.2018 14:57
chovatelaustralie

XXX.XXX.113.235

Zapeklitá situace, zapeklitá doba. Skutečně máte všichni pravdu. Jak ti opatrní tak ti zvědaví. Mám také zkušenost, že mi na inzerát přišla domů celá delegace snědých chlapíků. Měl jsem z toho velmi špatný pocit a manželka mi hodně vynadala. Přišli jak staří chlapi asi s manželkami a s dětmi a doprovázela je jakási matrona, oblečená do neskutečného množství barevného oblečení a zachumlaná do šátku. Ještě dnes mi naskakují pupínky. Děti samozřejmě absolutně nezvladatelné. Samozřejmě nekoupili nic a zajímalo je vše a to velmi podrobně. Po 5 minutách jsem je požádal o ukončení návštěvy. Nereagovali. Zvýšil jsem hlas a jednoznačně je vykázal. V tu ránu jsem byl rasista a kdo ví co ještě. Také nejraději si domluvím odběr někde mimo domov a nemusím mít obavu, co zase přijde za individua.

13.8.2018 15:56
vegh

XXX.XXX.41.172

chovatelaustralie napsal(a):
Zapeklitá situace, zapeklitá doba. Skutečně máte všichni pravdu. Jak ti opatrní tak ti zvědaví. Mám také zkušenost, že mi na inzerát přišla domů celá delegace snědých chlapíků. Měl jsem z toho velmi špatný pocit a manželka mi hodně vynadala. Přišli jak staří chlapi asi s manželkami a s dětmi a doprovázela je jakási matrona, oblečená do neskutečného množství barevného oblečení a zachumlaná do šátku. Ještě dnes mi naskakují pupínky. Děti samozřejmě absolutně nezvladatelné. Samozřejmě nekoupili nic a zajímalo je vše a to velmi podrobně. Po 5 minutách jsem je požádal o ukončení návštěvy. Nereagovali. Zvýšil jsem hlas a jednoznačně je vykázal. V tu ránu jsem byl rasista a kdo ví co ještě. Také nejraději si domluvím odběr někde mimo domov a nemusím mít obavu, co zase přijde za individua.

Ja Vám dám čistu pravdu mal som aj ja takovu náštevu Deti bechali buchali na pletivo a rodiče nič.pítali nesmisli nap.červenu andulky kakadu za 20 eur.lebo oni to vydeli na burze že sa predávalo.nakonec len deti mali prisť pozreť ale oni vobec nemali o vtáky zájem.

Neregistrovaný uživatel

13.8.2018 15:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

To zase stoho udelate uplny hororrrrr?

13.8.2018 17:30
Loro20

XXX.XXX.113.235

On to někdy může být skutečně horor. Desetkrát může přijít slušný chovatel a po jedenácté typař nebo zloděj. Dobřé je mít na zahradě psa nebo jiného vzteklého člena domácnosti. Každopádně je cizí člověk vždy riziko.

Neregistrovaný uživatel

13.8.2018 20:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

Loro20 napsal(a):
On to někdy může být skutečně horor. Desetkrát může přijít slušný chovatel a po jedenácté typař nebo zloděj. Dobřé je mít na zahradě psa nebo jiného vzteklého člena domácnosti. Každopádně je cizí člověk vždy riziko.

Kazdopadne s vami souhlsim ze cizi clovek muze znamenat riziko, ale vtom pripade by ste nemohl ani vylest ze sveho obydli. A ze zrovna vas vykradou je takova moznost jako ze treba zitra vas prejede auto. Mozna se nekdy lide zbytecne stresuji a mysli na to nejhorsi.

14.8.2018 07:04
kubanec

XXX.XXX.103.242

No to se to frajeří když v kleci litá australie za pár stovek ale když tam litaj statisice tak už člověk uvažuje jinak...

Přidejte reakci

Přidat smajlík