Vlastní chybou jsem okroužkoval mníšky kroužkem velikosti 5,5 místo 6.0 a všiml jsem si toho pozdě už nejdou sundat. Stalo se to někomu? A pokud jo jaké následky to mělo pro nohu ptáka? Je to velký problém ten rozdíl 0.5 ve velikosti?
Nevím, jak moc to bude problém pro ptáka, ale pokud budete potřebovat kroužky sundat, doporučuji oslovit nějakou nehtařku. Mají takové malé "rozbrusky", kterými jde bez zranění ptáka kroužek říznout.
va.sl
napsal(a): Dík za odpověd..jen myslíte nebo to víte jistě?
To vám přeci nikdo nemůže říci, copak někdo ví jak jedinec vyroste, jak silnou bude mít nohu? U některého kusu to nevadí u jiného to problém být může (vlastní zkušenost).
za mě odstranit dokud to jde lehce, viděl jsem co se udělal zarostlý kroužek a potom už to byl téměř neodstranitelný a to byl kroužek správné velikosti...
araraun12
napsal(a): za mě odstranit dokud to jde lehce, viděl jsem co se udělal zarostlý kroužek a potom už to byl téměř neodstranitelný a to byl kroužek správné velikosti...
To je mi líto, chuďátka malá. V jakém stáří to zarostlo? Dékuji.
Je totiž starší než dva roky a hrozí tedy, že nedostanete smysluplnou odpověď. Pokud vás toto téma zajímá,
vložte prosím váš příspěvek nebo dotaz jako nové diskusní vlákno.