kubanec
napsal(a):
Supervit d přes zimu stoji to pár korun.
Prosím vás je to ono.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
Martin-rosely
napsal(a):
Prosím vás je to ono.
nedelejte si stech lidi srandu oni to mysli vazne.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
kubrt11
napsal(a):
...třeba si pán srandu nedělá, třeba neumí tak dobře číst, a vy hned takhle!?
pane, cist umi dobre a mezi chovatelama se orientuje dobre.registroval se 14.5.-15 a to uz neco choval. Nezlobte se ale zaklad musi znat, a kazdemu je jasne ze zadny zazracny preparat nikdo stejne nevymysli. Zmeni se obal a cena naroste tak jako u vseho. ANO co je na obrazku je ONO.
To není dotaz z nudy. Mám pocit, již delší dobu, že tento chovatel by měl zvednout zadek od počítače, objet pár chovatelů a hodně poslouchat a učit se.Přez internet to není ta správná diskuze.Když ke mě přijede chovatel a odjíždí za hodinu, mám pocit, že jsme si nestihli nic říci. Na sbírání zkušeností je třeba jezdit po chovatelích, koukat očima a ptát se jako mi staří dedkové před padesáti lety. Přez tu bednu nedostanete žádnou pořádnou radu.
hobychov
napsal(a):
To není dotaz z nudy. Mám pocit, již delší dobu, že tento chovatel by měl zvednout zadek od počítače, objet pár chovatelů a hodně poslouchat a učit se.Přez internet to není ta správná diskuze.Když ke mě přijede chovatel a odjíždí za hodinu, mám pocit, že jsme si nestihli nic říci. Na sbírání zkušeností je třeba jezdit po chovatelích, koukat očima a ptát se jako mi staří dedkové před padesáti lety. Přez tu bednu nedostanete žádnou pořádnou radu.
Pane v dnešní době je svět internetu. A nebojte se já u něj jen nesedím, ale i navštěvuji ty chovatele.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
hobychov
napsal(a):
je to pravda, ale dnesni generace to nepochopi, chodi i na zachod s internetem a tam se dozvi H...,.
Martin-rosely
napsal(a):
Já už bych tohle téma uzavřel, protože jsme se dostali úplně jinam, než zní téma. Ale i tak všem děkuji za odpověď. Martin.
Nedostali je to pořád dokola. Viz. je to samec, nebo samice? Co je to za mutaci,...co na to nasadit,...a končí to tím, kolik stojí tato mutace.A to není nic proti Vám, ale všeobecně. Co se týče vitamínu co je vám platné když vám řeknu, že já dávám to a to? když neuvedete ani základní věci, jako je kde a v čem chováte, kdy a kde odchováváte,...a hlavně v čem vidíte problém, např. mám problém s opeřením co s tím?,...
hersyko
napsal(a):
Nedostali je to pořád dokola. Viz. je to samec, nebo samice? Co je to za mutaci,...co na to nasadit,...a končí to tím, kolik stojí tato mutace.A to není nic proti Vám, ale všeobecně. Co se týče vitamínu co je vám platné když vám řeknu, že já dávám to a to? když neuvedete ani základní věci, jako je kde a v čem chováte, kdy a kde odchováváte,...a hlavně v čem vidíte problém, např. mám problém s opeřením co s tím?,...
dnes mě nejvíc uchvátil dotaz - cituji:
.. dá se nějak provést to,
že bych vzal jedno vajce které slépka snese a nějak ho nechal oplodnit ? ale aby se zachovala většina DNA té matky..
můj ty bože
Martin-rosely
napsal(a):
Dobrý den,
mohu se prosím vás zeptat jaké používáte vitamíny pro své papoušky. Jaké jsou pro ně dobré a jaké máte s nimi zkušenosti.
Děkuji Martin.
Dobrý den,
Pro doplnění vitamínů používám pyl, acai, kvasnice sušené. Pro doplnění aminokyselin moučné červy, pro doplnění všech esenciálních prvků pupalkový a liskoořískový olej. Minerály - jílový a minerální blok. Výsledkem je lepší kvalita peří, krásnější zbarvení a vitalita.
Podávám Alexandrům malým.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1
A ja si budu muset dati viagru jelikoz se me internetoveho cteni ani nepostavi...zlate stare casi.
Lenkok
napsal(a):
Dobrý den,
Pro doplnění vitamínů používám pyl, acai, kvasnice sušené. Pro doplnění aminokyselin moučné červy, pro doplnění všech esenciálních prvků pupalkový a liskoořískový olej. Minerály - jílový a minerální blok. Výsledkem je lepší kvalita peří, krásnější zbarvení a vitalita.
Podávám Alexandrům malým.
Děkuji vám za odpověď. Martin.
Proč si nepořidite knihu o výživě papoušku budete spokojenějši vy i chovanci. Doporučuji odebírat časopisy exota a papoušci, hodně informaci. To, že celý rok budeš sypat avicentru udelaš michanici nestačí . Když si vyjdeš z domu tak tě to mlátí přimo do ksichtu, plevely, ovoce, zelenina, dojdi si na pole čmajznou kukuřici je to jen o tom nebýt líný a využívat možností které příroda nabizí.