Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.8.2018 10:12
Martin-rosely

XXX.XXX.144.38

Dobrý den,
mohu se prosím vás zeptat jaké používáte vitamíny pro své papoušky. Jaké jsou pro ně dobré a jaké máte s nimi zkušenosti.
Děkuji Martin.

19.8.2018 10:26
kubanec

XXX.XXX.103.251

Častý účastnik diskusí a dá takovej dotaz vždyť vám každej napiše že nejlepši vitaminy jsou ty přírodní a ty chemický čím méňe tím lépe ty chemický má stejně v oblibě každej jinou značku kterou prodává jeho oblibenej prodejce.

19.8.2018 10:37
eli22

XXX.XXX.58.33

Martin-rosely napsal(a):
Dobrý den,
mohu se prosím vás zeptat jaké používáte vitamíny pro své papoušky. Jaké jsou pro ně dobré a jaké máte s nimi zkušenosti.
Děkuji Martin.

Souhlasím s kubáncem. Přidávám pouze vápník (vím, že to není vitamín - to pro šťouraly), před hnízděním více.

19.8.2018 10:47
Martin-rosely

XXX.XXX.144.38

Já dávám taky jen přírodní, ale chtěl sem se jen zeptat, jestli náhodou to není málo a jestli nemám dávat ještě něco k tomu. Jo a děkuji vám za odpověď. Martin.

19.8.2018 10:52
eli22

XXX.XXX.58.33

V létě jen ten vápník a na zimu venkovním občas posypu krmení směsí Roboranu a Plastinu, ale fakt jen sporadicky.

19.8.2018 10:55
Martin-rosely

XXX.XXX.144.38

eli22 napsal(a):
V létě jen ten vápník a na zimu venkovním občas posypu krmení směsí Roboranu a Plastinu, ale fakt jen sporadicky.

Děkuji.

19.8.2018 11:08
kubanec

XXX.XXX.103.251

Supervit d přes zimu stoji to pár korun.

19.8.2018 11:11
Martin-rosely

XXX.XXX.144.38

kubanec napsal(a):

Děkuji.

19.8.2018 11:18
Martin-rosely

XXX.XXX.144.38

kubanec napsal(a):

Prosím vás je to ono.

Neregistrovaný uživatel

19.8.2018 12:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

Martin-rosely napsal(a):
Prosím vás je to ono.

nedelejte si stech lidi srandu oni to mysli vazne.

19.8.2018 12:19
barabán

XXX.XXX.144.116

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

, také mě to, už příjde jako dotazy z nudy.

19.8.2018 12:45
Martin-rosely

XXX.XXX.144.38

Já se ptám vážně.

19.8.2018 12:51
kubrt11

XXX.XXX.53.50

...třeba si pán srandu nedělá, třeba neumí tak dobře číst, a vy hned takhle!?

Neregistrovaný uživatel

19.8.2018 15:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

kubrt11 napsal(a):
...třeba si pán srandu nedělá, třeba neumí tak dobře číst, a vy hned takhle!?

pane, cist umi dobre a mezi chovatelama se orientuje dobre.registroval se 14.5.-15 a to uz neco choval. Nezlobte se ale zaklad musi znat, a kazdemu je jasne ze zadny zazracny preparat nikdo stejne nevymysli. Zmeni se obal a cena naroste tak jako u vseho. ANO co je na obrazku je ONO.

19.8.2018 18:35
hobychov

XXX.XXX.213.33

To není dotaz z nudy. Mám pocit, již delší dobu, že tento chovatel by měl zvednout zadek od počítače, objet pár chovatelů a hodně poslouchat a učit se.Přez internet to není ta správná diskuze.Když ke mě přijede chovatel a odjíždí za hodinu, mám pocit, že jsme si nestihli nic říci. Na sbírání zkušeností je třeba jezdit po chovatelích, koukat očima a ptát se jako mi staří dedkové před padesáti lety. Přez tu bednu nedostanete žádnou pořádnou radu.

19.8.2018 20:49
Martin-rosely

XXX.XXX.144.38

hobychov napsal(a):
To není dotaz z nudy. Mám pocit, již delší dobu, že tento chovatel by měl zvednout zadek od počítače, objet pár chovatelů a hodně poslouchat a učit se.Přez internet to není ta správná diskuze.Když ke mě přijede chovatel a odjíždí za hodinu, mám pocit, že jsme si nestihli nic říci. Na sbírání zkušeností je třeba jezdit po chovatelích, koukat očima a ptát se jako mi staří dedkové před padesáti lety. Přez tu bednu nedostanete žádnou pořádnou radu.

Pane v dnešní době je svět internetu. A nebojte se já u něj jen nesedím, ale i navštěvuji ty chovatele.

Neregistrovaný uživatel

19.8.2018 20:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

hobychov napsal(a):

je to pravda, ale dnesni generace to nepochopi, chodi i na zachod s internetem a tam se dozvi H...,.

19.8.2018 21:02
papou

XXX.XXX.233.54

Ano, na WC vždy internet s sebou. Dřív se tam holt chodilo s novinama.

19.8.2018 21:42
Martin-rosely

XXX.XXX.144.38

papou napsal(a):
Ano, na WC vždy internet s sebou. Dřív se tam holt chodilo s novinama.

Tak to je přesný

20.8.2018 22:38
hersyko

XXX.XXX.144.116

Martin-rosely napsal(a):
Tak to je přesný

Chovatelé tam chodili s časopisem, knihou o chovu,...

20.8.2018 22:42
Martin-rosely

XXX.XXX.144.38

Já už bych tohle téma uzavřel, protože jsme se dostali úplně jinam, než zní téma. Ale i tak všem děkuji za odpověď. Martin.

20.8.2018 23:00
hersyko

XXX.XXX.144.116

Martin-rosely napsal(a):
Já už bych tohle téma uzavřel, protože jsme se dostali úplně jinam, než zní téma. Ale i tak všem děkuji za odpověď. Martin.

Nedostali je to pořád dokola. Viz. je to samec, nebo samice? Co je to za mutaci,...co na to nasadit,...a končí to tím, kolik stojí tato mutace.A to není nic proti Vám, ale všeobecně. Co se týče vitamínu co je vám platné když vám řeknu, že já dávám to a to? když neuvedete ani základní věci, jako je kde a v čem chováte, kdy a kde odchováváte,...a hlavně v čem vidíte problém, např. mám problém s opeřením co s tím?,...

20.8.2018 23:11
lupus4

XXX.XXX.12.150

hersyko napsal(a):
Nedostali je to pořád dokola. Viz. je to samec, nebo samice? Co je to za mutaci,...co na to nasadit,...a končí to tím, kolik stojí tato mutace.A to není nic proti Vám, ale všeobecně. Co se týče vitamínu co je vám platné když vám řeknu, že já dávám to a to? když neuvedete ani základní věci, jako je kde a v čem chováte, kdy a kde odchováváte,...a hlavně v čem vidíte problém, např. mám problém s opeřením co s tím?,...

dnes mě nejvíc uchvátil dotaz - cituji:
.. dá se nějak provést to,
že bych vzal jedno vajce které slépka snese a nějak ho nechal oplodnit ? ale aby se zachovala většina DNA té matky..

můj ty bože

21.8.2018 00:38
Lenkok

XXX.XXX.1.135

Martin-rosely napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji Martin.

Dobrý den,
Pro doplnění vitamínů používám pyl, acai, kvasnice sušené. Pro doplnění aminokyselin moučné červy, pro doplnění všech esenciálních prvků pupalkový a liskoořískový olej. Minerály - jílový a minerální blok. Výsledkem je lepší kvalita peří, krásnější zbarvení a vitalita.
Podávám Alexandrům malým.

Neregistrovaný uživatel

21.8.2018 05:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

A ja si budu muset dati viagru jelikoz se me internetoveho cteni ani nepostavi...zlate stare casi.

21.8.2018 09:07
Martin-rosely

XXX.XXX.39.214

Lenkok napsal(a):
Dobrý den,
Pro doplnění vitamínů používám pyl, acai, kvasnice sušené. Pro doplnění aminokyselin moučné červy, pro doplnění všech esenciálních prvků pupalkový a liskoořískový olej. Minerály - jílový a minerální blok. Výsledkem je lepší kvalita peří, krásnější zbarvení a vitalita.
Podávám Alexandrům malým.

Děkuji vám za odpověď. Martin.

21.8.2018 22:17
Mara92

XXX.XXX.240.250

Proč si nepořidite knihu o výživě papoušku budete spokojenějši vy i chovanci. Doporučuji odebírat časopisy exota a papoušci, hodně informaci. To, že celý rok budeš sypat avicentru udelaš michanici nestačí . Když si vyjdeš z domu tak tě to mlátí přimo do ksichtu, plevely, ovoce, zelenina, dojdi si na pole čmajznou kukuřici je to jen o tom nebýt líný a využívat možností které příroda nabizí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík