Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.8.2018 11:24
Marekk95

XXX.XXX.230.137

Ahojte chcem sa opytat cim Krmite svoje odchovy? ja použivam vaječnu miešaninu domacu vyrobenu ( vajce na tvrdo s kukuričnou krupicou) ale sa mi vidi že je to malo co ešte možem priKrmovat?

22.8.2018 13:05
Malo-Chovateľ

XXX.XXX.96.109

Ja taktiež uvarím vajce natvrdo, nastrúham ho, pridám postrúhanú mrkvu alebo jablko a trochu to posypem strúhankou a podávam po malých dávkach každý deň od vyliahnutia po opustenie búdky. A zelené ako je púpavové lisy, ďatelinu. Takto úspešne odchovávam korely. Niekto píše že je dobre dať naklíčené ale raz som to skúsil pri jednom páre a mladé začali hynúť tak si myslím že prestali mladé kŕmiť tým naklíčením a pripravovali sa na ďalšie hniezdenie. Ďalej som čítal o múčnych červoch ale neskúšal som to ešte.

22.8.2018 18:38
Marekk95

XXX.XXX.233.151

Malo-Chovateľ napsal(a):
Ja taktiež uvarím vajce natvrdo, nastrúham ho, pridám postrúhanú mrkvu alebo jablko a trochu to posypem strúhankou a podávam po malých dávkach každý deň od vyliahnutia po opustenie búdky. A zelené ako je púpavové lisy, ďatelinu. Takto úspešne odchovávam korely. Niekto píše že je dobre dať naklíčené ale raz som to skúsil pri jednom páre a mladé začali hynúť tak si myslím že prestali mladé kŕmiť tým naklíčením a pripravovali sa na ďalšie hniezdenie. Ďalej som čítal o múčnych červoch ale neskúšal som to ešte.

Dakujem za radu ja preto sa pytam lebo mi prestali krmit a ostali mi iba 2 mladata z 8 od troch parov (andulky). a podaval som im vaječnu zmes.

Přidejte reakci

Přidat smajlík