Hrdličky - co s mláďaty

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.8.2018 16:40
janekk

XXX.XXX.52.47

Dobry den chtěl bych se zeptat co děláte s mladyma jestli to někdo vykupuje když o hrdličky až tak velky zájem nikdo nemá děkuji.

29.8.2018 20:23
zosrnia

XXX.XXX.170.48

janekk napsal(a):
Dobry den chtěl bych se zeptat co děláte s mladyma jestli to někdo vykupuje když o hrdličky až tak velky zájem nikdo nemá děkuji.

Dobrý večer prečo si myslíte že o hrdličky nieje záujem, dokonca ich niektorí výkupcovia aj vykupujú, v Prerove a Hodoníne som to naposledy videl.

30.8.2018 06:05
janekk

XXX.XXX.52.47

zosrnia napsal(a):
Dobrý večer prečo si myslíte že o hrdličky nieje záujem, dokonca ich niektorí výkupcovia aj vykupujú, v Prerove a Hodoníne som to naposledy videl.

Děkuji za reakci jezdím pouze do Kroměříže ta m vidívám stát s hrdličkama jedny a ty samí ve vykupu jsem se neptal mám už druhe hnízdo to jsem si koupil pár na jaře a víte jak je to s určováním pohlaví u mladých a přesně na opak byly u moudrých chovatelů určeny ten co tvrdil že je to samička tak to je sameček ale přece pár ani jsem tomu nevěřil tak právě nevím jestli je mám odělit po dokrmení mladych nebo je nechat hnízdit ještě jednou jsou opravdu vděční a plodní.

30.8.2018 07:59
zbosace

XXX.XXX.6.191

Záleží aj na tom aké farby odchovavate. Na niektoré sa čaká v rade. Pripadne ich je v určitej oblasti nedostatok. Violeta, červená s fialovou hlavou a čiernym pásikom, biela s čiernym pásikom sú stále vyhľadávané a je ich nedostatok. Aj pekné phaeo, či bielochrbte sa dlho v prenoske neohreju.

Přidejte reakci

Přidat smajlík