Špaček - mutace ve volné přírodě

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.9.2018 14:27
jarat

XXX.XXX.205.181

Až na třetí pokus se mě podařilo nafotit tohoto zvláštního špačka. Z dálky vypadá, že je to albín, ale je spíše velmi světle šedý, a má na letkách křídel skořicové skvrny. Fotil jsem ho mobilem, kvalita fotek nic moc.

3.9.2018 15:13
jarat

XXX.XXX.205.181

Ještě lepší fotky z foťáku.

4.9.2018 06:45
nosfi

XXX.XXX.242.1

Fešák! Držím mu palce, aby ho ostatní nešikanovali, jak to tak v přírodě bývá. Já zase cestou do práce občas potkávám kosa s bílými skvrnami. Něco v tomto stylu (obrázek ukraden na webu Moravského ornitologického spolku)...

4.9.2018 20:29
Uda

XXX.XXX.235.139

Krása pane Jaroslave to se jen tak nevidí.
Já jsem letos pro změnu nafotil a natočil za barákem na zahradě kosa zvláštně zbarveného jako by Izabela nebo krémový. Foto je také mobilem. Nebylo to lehké ho vyfotit a ne vždy když bylo třeba neměl jsem ani mobil. Nicméně byl více plachý než jeho černí kolegové i tak si myslím že ho chytil nějaký dravec, po cca třech týdnech jsem bo už neviděl. Jednou ho prohnal sousedovic kocour moje kočka také není svatá, a často tu loví krahujec. No uvidíme příští rok.

4.9.2018 20:46
Alkonost

XXX.XXX.254.248

v havlickove brode se taky daji celkem casto pozorovat leuscitini Kavky
fotku ale bohuzel nemam

4.9.2018 20:59
Uda

XXX.XXX.235.139

Nahrávku to nepřijímá tak dám dvě nekvalitní fotky. Chtělo by to skusit nějak počítačově upravit.

5.9.2018 07:20
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

pokud by to šlo, tak bych ho odchytil. V přírodě se albínů zbavují, protože přitahují víc pozornosti. Před pár lety jsem pozoroval bílého vrabce, kterého jsem považoval zprvu za kanára. Pohyboval se kolem zastávek tramvaje a trolejbusů a tam ho odchytit ani nešlo. Po asi třech měsících zmizel.

Přidejte reakci

Přidat smajlík