Ara malý severa - chov v bytě

Ara malý
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.9.2018 22:49
Jenik.olysar

XXX.XXX.188.232

Zdravím, omlouvám se vím, že už to podobné diskuze byly ale nepodařilo se mi najít žádnou aktuální. Chci se zeptat na chov ary malého jako mazlíčka v bytě rodinného domku. Máte někdo zkušenosti? Je ara Severa vhodný jako mazlíček pokud je ručně dokrmený? Přemýšlím o jeho pořízení, ale stále se nemohu rozhodnout. Vzhledově a velikostí je mi Severa příjemnější než velké druhy arů (finance neřeším). Většina chovatelů se kterými jsem koupi papouška konzultoval, doporučují spíše velké druhy arů, že jsou přítulnější. Na mě ale spíš působí, že jsou velké ary rozšířenější a populárnější a tak vzniká jisté dogma... Je tu někdo kdo má vymazleneho severu? Jak se vám s ním žije? Předem moc děkuji za jakékoliv postřehy a zkušenosti...

10.9.2018 07:41
Froli-1

XXX.XXX.75.84

Dobrý den, dokrmovala jsem 1,0 severu a šla k novým majitelům jako velký mazel, pokud budete chtít, pošlu vám kontakt na ně a můžete se jich zeptat přímo a pokud se rozhodnete právě pro severu, tak vím o někom, kdo je zrovna teď dokrmuje.

Marketa123456

22.4.2019 20:21
Marketa123456

XXX.XXX.146.254

Dobrý den,,měla bych zájem o papouška ara severa ručně dokrmeného,máte tip,koo bych mohla oslovit,děkuji ,Sychrová

djtlumic

23.4.2019 14:47
djtlumic

XXX.XXX.101.78

Zdravim, nejaky odhad jestli a kdy by mohli byt dalsi? pripadne nevite a dalsich chovatelich,kteri maji na rucni dokrmovani a vychovu cas? pripadne dokrmim sam. Dekuji

10.8.2020 21:43
Staplik Jason

XXX.XXX.132.236

Prosiiim date mi kontakt? Dakujem

Přidejte reakci

Přidat smajlík