Dobrý den, mám problém. Pořídil jsem loni pyrury a nemohu přijít na to jaké vlastně mám. Chtěl sem je nabídnout k prodeji, ale nevím jak na to. Je to ostuda
Zatím sem se nerozhodl pro prodej všech. Nabídnout jsem chtěl jen to mládě co je na fotce. Chovám hlavně austrálii a Pyrury musím na zimu dát do tepla. Trochu bojuji s místem. Ten od koho jsem je koupil tvrdil, že je měl celoročně venku. Nechci to riskovat. v záletech mám v zimě až k nule.
MilanDC
napsal(a):
Zatím sem se nerozhodl pro prodej všech. Nabídnout jsem chtěl jen to mládě co je na fotce. Chovám hlavně austrálii a Pyrury musím na zimu dát do tepla. Trochu bojuji s místem. Ten od koho jsem je koupil tvrdil, že je měl celoročně venku. Nechci to riskovat. v záletech mám v zimě až k nule.
unás je aj -25c a su vonku maju butku celoročne.v šetko OK.
No tak to nenechávám ani austrálii venku. Loni bylo u nás tuším nejvíc -14. Jakmile jde teplota venku pod -5, tak už na noc zavírám vletová okna. Přes den je otevřu, ale v -25 bych je ven asi nepustil. Měl bych strach. Uvnitř voda začne zamrzat při -5, ale nikdy nestačí zaprznout úplně. Navíc ji měním 2x denně.
vegh
napsal(a):
ked menim vodu pre vtáky trvá my 1,5hod.možná Vy máte 10 klietok že tak máte čas.Dolievám len cez zimu ked je voda zamrznutá ked nie tak mením.
Mám jen jednu volierku . Za prvé nemám víc místa a za druhé bych chtěla mít o něco víc, ale zase ne moc, protože pak bych se tomu tak nemohla moc věnovat a to by mě nebavilo.