Rosela Pestrá, Papoušek Patagonský

Prodám Papouška patagonského - Prodám Rozela Pestrá a Papoušek Patagonský....
DohodouDobrý den, potřebovala bych prosím poradit. Stavím voliéru kde budu mít andulky, korely a chtěla bych si pořídit papouška patagonského, samozřejmě ho od ostatních oddělím. Nevím si rady jaké pletivo mám použít. Jedná se my o sílu drátu a velikost oka. Zda máte zkušenosti prosím o radu. Děkuji s pozdravem Iveta
terezka1
napsal(a):
Dobrý den, potřebovala bych prosím poradit. Stavím voliéru kde budu mít andulky, korely a chtěla bych si pořídit papouška patagonského, samozřejmě ho od ostatních oddělím. Nevím si rady jaké pletivo mám použít. Jedná se my o sílu drátu a velikost oka. Zda máte zkušenosti prosím o radu. Děkuji s pozdravem Iveta
Velikost oka 20 x 20 mm a síla drátu 1,3 mm.
terezka1
napsal(a):
Dobrý den, potřebovala bych prosím poradit. Stavím voliéru kde budu mít andulky, korely a chtěla bych si pořídit papouška patagonského, samozřejmě ho od ostatních oddělím. Nevím si rady jaké pletivo mám použít. Jedná se my o sílu drátu a velikost oka. Zda máte zkušenosti prosím o radu. Děkuji s pozdravem Iveta
A doporučuji pletivo dvojité.
Mezi chovateli jsou tito papoušci nazýváni zkráceně – patagonci. Tito krasavci pocházejí z Jižní Ameriky, kde tvoří početná hejna a hnízdí v bezprostř...
Pokračujte ve čteníPlody z naší přírody papouškům Krmení, které dáváme papouškům, je pouze náhrada, protože nejsme schopni jim nabídnout to, co jim poskytuje......
Pokračujte ve čteníPosudek společnosti chovatelů a vystavovatelů - SPBE (Society of P......
Pokračujte ve čtení