Králováci a horáci v jedné volieře

Papoušek královský
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.10.2018 11:11
Karelch

XXX.XXX.197.69

Dobrý den, ještě jednou bych se chtěl zeptat na společný chov králováků a horáků v jedné volieře. Má někdo zkušenost?

21.10.2018 12:15
milbe

XXX.XXX.237.26

Za me, spolecne chovy v zadnem pripade

21.10.2018 12:21
Karelch

XXX.XXX.197.69

Ani jako ozdobu zahrady? Bez moznosti hnízdění? Mám samostatně páry uz nekolik let, jen jako hoby a díky dětem, které se o ně starají a i ručně dokrmují. Ale je vždy problém s odbytem mladých. Na burzy nemám čas.

21.10.2018 14:47
marion

XXX.XXX.139.17

Mám velkou volieru a v ní kromě andulí, korel i králováky . Horské nemám, ale zato srovnatelné papoušky nádherné, které hnízdí ( králováci ne ) a bez problémů.....

21.10.2018 16:32
milbe

XXX.XXX.237.26

Karelch napsal(a):
Ani jako ozdobu zahrady? Bez moznosti hnízdění? Mám samostatně páry uz nekolik let, jen jako hoby a díky dětem, které se o ně starají a i ručně dokrmují. Ale je vždy problém s odbytem mladých. Na burzy nemám čas.

Dnes neni problem kontaktovat vykupciho a prijede osobne. Cena je mensi , ale bez starosti. Pokud se Vam jedna o to, ze nemate cas na burzy. Pokud mlede nechate do unora spolehlive prodate na prvni vetsi burze( Kromeriz, Prerov, Nitra)

21.10.2018 17:22
Karelch

XXX.XXX.197.69

Dekuji všem. Pokud by měl někdo přeci jen zkušenost s těmito druhy papoušků, nebo někdo známí, budu rád za další článek.

21.10.2018 20:02
Papoušek555

XXX.XXX.195.202

já mám páru horských ve voliéře s kralovakama 2 pary. samci jsou stáří jeden rok druhý dva roky a letošní samičky + pyrury andulky a pára penantu 3letych.penanti hnizdily a zadna agrese,ale druhý pár se nesnese s ničím.je to na jedincich.

21.10.2018 20:52
Karelch

XXX.XXX.197.69

Je mi jasne, že každý papouch ma jinou povaho, a co funguje u jednoho, nemusi fungovat u druhého. Vyzkouším to a uvidim. Půjde tam na jaře letošní odchov.Budou mít v podstatě celý rok na zvykaní si na sebe před hnízděním.

22.10.2018 08:40
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

nebudu dělat chytrého, ale já bych je dohromady nedával. Králováci mi snesou na zemi křepelky čínské (na rozdíl od rozel pestrých) když jsem k nim dával mladé rozely tak si jich po jednom dni přestali všímat. Zabili mi vylétlá mláďata neofém modrokřídlých a přitom dospělých si nevšímali. Když se z vedlejší voliéry prosoukal sameček amadiny diamantové tak pár dnů nezájem a po pár dnech z něj zbyla krvavá kulička. On se dlouho nemusí nic dít a pak si všimnete, že má nějaký pták ukousnutou nohu nebo poraněné křídlo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík