Tak jak jste se vypořádali s novou Ifaunou?Já stále bojuji s inzercí.Ikdyž zadám kraj a okolí 25km a otevřu inzerát,tak po přečtení a vrácení se šipkou zpět se mi inzerce nevrací k inzerátu,který jsem četl,ale objeví se přeházená inzerce a dokonce některé inzeráty úplně zmizí.Musím najet znovu kraj nebo na zeleně označených počet inzerátů v kraji.Jak jste na tom Vy?Dělám něco špatně?K.
kkki
napsal(a):
Tak jak jste se vypořádali s novou Ifaunou?Já stále bojuji s inzercí.Ikdyž zadám kraj a okolí 25km a otevřu inzerát,tak po přečtení a vrácení se šipkou zpět se mi inzerce nevrací k inzerátu,který jsem četl,ale objeví se přeházená inzerce a dokonce některé inzeráty úplně zmizí.Musím najet znovu kraj nebo na zeleně označených počet inzerátů v kraji.Jak jste na tom Vy?Dělám něco špatně?K.
Toto vlákno tu už bolo založené,po veľkej kritike bolo adminom odstránené,načo potom sa má nikto vyjadrovať,vyjadríte sa v neprospech majiteľa stránky a vymaže vám príspevok alebo zmaže celé vlákno,ale kritika z mojéj strany stále trvá.
kkki
napsal(a):
Dobrá připomínka. Já s tím bojuju taky
kkki
napsal(a):
Dobrý den,
můžete nám prosím napsat, jaký typ prohlížeče a ideálně i počítače/telefonu používáte? Testovali jsme systém v 36 různých verzích prohlížečů a všude jsme systém odladili tak, aby se vracel na poslední prohlédnutý příspěvek.
Co se týká "mizení" inzerátů, tak možná vás zmátla nová funkce, kdy pokud jste přihlášeny, tak se vám šedě označí inzeráty, které jste si už prohlédl (také se vám u těchto inzerátů obrazí čas shlédnutí).
admin Petr
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
můžete nám prosím napsat, co konkrétně vám v současné chvíli přijde "nedokonalé a neprehľadné a nedokončené"?
Předem děkujeme.
admin Petr
Tak třeba k čemu rozšířené vyhledávání, když je většinou nefunkční... Je toho ale více, přehlednost je také k horšímu,atd...
J.G.
napsal(a):
Tak třeba k čemu rozšířené vyhledávání, když je většinou nefunkční... Je toho ale více, přehlednost je také k horšímu,atd...
Dobrý den,
nejedná se o nefunkčnost stránky. Je to jednoduše tím, že zadáte takovou kombinaci filtrů, které žádný inzerát neodpovídá.
Která stránka nebo část stránky se vám zdá nepřehledná?
admin Petr
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
nejedná se o nefunkčnost stránky. Je to jednoduše tím, že zadáte takovou kombinaci filtrů, které žádný inzerát neodpovídá.
admin Petr
Zadáno znova a filtr inzeráty najde. Jinak si myslím,že alespoň výběr kraje,nebo typ inzerátu by mohl být přímo na hlavní stránce u lišty hledání.
J.G.
napsal(a):
Zadáno znova a filtr inzeráty najde. Jinak si myslím,že alespoň výběr kraje,nebo typ inzerátu by mohl být přímo na hlavní stránce u lišty hledání.
Opakovaně jsme zkoušeli zadat kombinaci, kterou jste nám poslal na screenu a této kombinaci opravdu žádné inzeráty neodpovídají.
Myslíte, že by bylo užitečné filtrovat podle kraje nebo typu inzerátu ve chvíli, kdy ani nemáte zvolenou rubriku s nějakým zvířetem? Neumíme si bohužel představit, pro jakého chovatele by mohlo být užitečné dostat výpis inzerátů například z Vysočiny, kde by byly smíchaná všechna zvířata dohromady.
admin Petr
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
admin Petr
no jo, ale pokud zadám jako pán ,, rozela penant " a ,, celá Čr " , tak očekávám, že mi to ukáže inzeráty ze všech krajů . Bohužel mi to ale neukáže nic. To tam pak nemusíte mít ,, celá ČR " , protože to je matoucí.
iFauna
napsal(a):
Opakovaně jsme zkoušeli zadat kombinaci, kterou jste nám poslal na screenu a této kombinaci opravdu žádné inzeráty neodpovídají.
Myslíte, že by bylo užitečné filtrovat podle kraje nebo typu inzerátu ve chvíli, kdy ani nemáte zvolenou rubriku s nějakým zvířetem? Neumíme si bohužel představit, pro jakého chovatele by mohlo být užitečné dostat výpis inzerátů například z Vysočiny, kde by byly smíchaná všechna zvířata dohromady.
admin Petr
Filtr by měl samozřejmě fungovat po zvolení druhu.
J.G.
napsal(a):
Nebo zadáte oblast "celá ČR" a nic to nenajde. Zadáte "nerozhoduje" a najde to inzeráty z ČR. "Stará" ifauna byla celkově na hledání daleko rychlejší a přehlednější. Toď jen můj osobní názor. S pozdravem
Dobrý den,
bohužel opravdu nevíme jak vám pomoct, protože stará a nová ifauna se v počtu filtrů ani jeho systému nijak neliší.
admin Petr
J.G.
napsal(a):
Filtr by měl samozřejmě fungovat po zvolení druhu.
Na počítači můžete vidět, že jsou všechny filtry jsou k dispozici neustále. Prostor na obrazovce mobilu nám ale něco takového neumožňuje. Každým dalším zobrazeným filtrem bychom odsunuly inzeráty dolů. Stačí tedy jedno kliknutí na tlačítko "upřesnit výběr" a všechny filtry máte k dispozici i na mobilu.
admin Petr
J.G.
napsal(a):
Jde o tu přehlednost. Jak potvrdil i kolega níže,třeba kolonka celá ČR je asi zbytečná. S pozdravem
Filtr "Celá ČR" je v nabídce z toho důvodu, kdyby se někdo něchtěl dívat na inzeráty ze zahraničí (Slovensko, Polsko,...). Máte však pravdu, že to může být matoucí, takže jej z nabídky odstraníme.
admin Petr
iFauna
napsal(a):
Filtr "Celá ČR" je v nabídce z toho důvodu, kdyby se někdo něchtěl dívat na inzeráty ze zahraničí (Slovensko, Polsko,...). Máte však pravdu, že to může být matoucí, takže jej z nabídky odstraníme.
admin Petr
Není to matoucí, samozřejmě to zúží výběr jen na ČR, což je ok,ale bohužel to nefunguje. S pozdravem
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
můžete nám prosím napsat, jaký typ prohlížeče a ideálně i počítače/telefonu používáte? Testovali jsme systém v 36 různých verzích prohlížečů a všude jsme systém odladili tak, aby se vracel na poslední prohlédnutý příspěvek.
Co se týká "mizení" inzerátů, tak možná vás zmátla nová funkce, kdy pokud jste přihlášeny, tak se vám šedě označí inzeráty, které jste si už prohlédl (také se vám u těchto inzerátů obrazí čas shlédnutí).
admin Petr
Pán admin Petr,rád by ma záujímalo a isto mnohých kritikov vašéj ifauni ako odovodníte vymazanie prvého založeného vlákna ohľadom novéj ifauni, načo ste v tomto príspevku akosi zabudli,neverím že si priznáte slabosť negatívnych príspevkov na vašu redakciu s pozdravom Jitka.
kikimora
napsal(a):
Toto vlákno tu už bolo založené,po veľkej kritike bolo adminom odstránené,načo potom sa má nikto vyjadrovať,vyjadríte sa v neprospech majiteľa stránky a vymaže vám príspevok alebo zmaže celé vlákno,ale kritika z mojéj strany stále trvá.
Taky me to porad nefunguje jak otevru inzerat uz se to nevrati tam kde sem zkoncil. To je fakt o nervy. A jeste me vadi ze nejsou videt pri neotevrenem inzeratu znacky od koho to je. Drive sem uz poznal kdo inzeruje ani sem to nemusel otvirat. To ze tam je treba Hodonin nebo treba Benesov to me nezajima to se muzu podivat az ten inzerat otevru.
kikimora
napsal(a):
Pán admin Petr,rád by ma záujímalo a isto mnohých kritikov vašéj ifauni ako odovodníte vymazanie prvého založeného vlákna ohľadom novéj ifauni, načo ste v tomto príspevku akosi zabudli,neverím že si priznáte slabosť negatívnych príspevkov na vašu redakciu s pozdravom Jitka.
Dobrý den,
od 2.10. až do 21.10. byl ve všech diskusích na prvním příspěvek, který tuto situaci vysvětloval. Z původního vlákna o nahlášených chybách jsme veškeré problémy vypsali a jasně včetně dat deklarovali, kdy budou jednotlivé věci vyřešeny.
V tomto vlákně nebyl ani jediný příspěvek, který by se týkal chovatelství a udržovat na chovatelském webu vlákno, které zmiňuje problémy, které už byly vyřešeno nám nepřišlo smysluplné ani přínosné.
admin Honza
milanplšek
napsal(a):
Taky me to porad nefunguje jak otevru inzerat uz se to nevrati tam kde sem zkoncil. To je fakt o nervy. A jeste me vadi ze nejsou videt pri neotevrenem inzeratu znacky od koho to je. Drive sem uz poznal kdo inzeruje ani sem to nemusel otvirat. To ze tam je treba Hodonin nebo treba Benesov to me nezajima to se muzu podivat az ten inzerat otevru.
Dobrý den,
u všech inzerátů, které podá přihlášený uživatel je jasně vidět kdo inzerát podal ještě před otevřením konkrétního inzerátu.
Pokud vás systém nevrací na poslední prohlédnutý inzerát, napište nám prosím jaký typ zařízení a prohlížeče používáte, abychom mohli vše odladit i na vaši kombinaci. Nebo nám na sebe do soukromé zprávy pošlete email/telefon a naši programátoři se vám ozvou a vše s vámi odladí.
admin Honza
K.Z
napsal(a):
Bylo by možné aby se zobrazoval u každého inzeratu e-mail bez otevřeni ?
Dobrý den,
celý email určitě ne. V dnešní době je bohužel velmi obtížné zveřenit někde email nebo i jeho část. Zaprvé to naráží na problémy s GDPR a za druhé jsou dnes spamovací roboti natoli vyspělí, že by takovému uživateli zasypali během několika hodin schránku reklamou.
Ještě před několika lety bylo možné, aby u každého inzerátu byl zobrazen celý email, něco takového je ale dnes už bohužel vyloučené.
admin Honza
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
admin Petr
Zdravím,používám google chrome.
Dobrý den,
ve staré Ifauně v inzerci když jsem dal do vyhledávače např. rosela penant tak si to vyhledávač pamatoval a pří dalším vyhledávání se mi hledaný název automaticky nabízel tudíš jsem ho nemusel opět celý vypisovat.
A co se týče diskuze když jsem si přečetl nějaké vlákno a poté tam byl přidán nový příspěvek byl jsem na něj upozorněný symbolem oka a při znovuotevření jsem se nemusel prokousávat celým vláknem ale automaticky jsem se dostal na poslední mnou přečtený příspěvek. Tohle NOVÁ fauna neumí. Zlatá stará verze
jardavel
napsal(a):
Dobrý den,
ve staré Ifauně v inzerci když jsem dal do vyhledávače např. rosela penant tak si to vyhledávač pamatoval a pří dalším vyhledávání se mi hledaný název automaticky nabízel tudíš jsem ho nemusel opět celý vypisovat.
A co se týče diskuze když jsem si přečetl nějaké vlákno a poté tam byl přidán nový příspěvek byl jsem na něj upozorněný symbolem oka a při znovuotevření jsem se nemusel prokousávat celým vláknem ale automaticky jsem se dostal na poslední mnou přečtený příspěvek. Tohle NOVÁ fauna neumí. Zlatá stará verze
Dobrý večer,
funkce oka funguje naprosto stejným způsobem jako na staré verzi. Na této funkci jsme nic neměnili. Symbol oka byste měl mít u jednotlivých diskusních vláken mít zobrazen. Vy jej ve výpisu diskusních vláken nevidíte?
admin Honza
iFauna
napsal(a):
Dobrý večer,
funkce oka funguje naprosto stejným způsobem jako na staré verzi. Na této funkci jsme nic neměnili. Symbol oka byste měl mít u jednotlivých diskusních vláken mít zobrazen. Vy jej ve výpisu diskusních vláken nevidíte?
admin Honza
Dobrý večer.
Ani mě funkce oka nefunguje.A mám za to ,že k tomu aby mi "oko"fungovalo
jsem nemusel být na staré fauně přihlášen.
Přihlášen nebo nepřihlášen oko nevidím.
Děkuji.
Prohlížeč Google chrome.
jardavel
napsal(a):
Oka jsem si všiml ale na poslední přečtený příspěvek mě to neposune a vyhledávač v inzerci si taky nepamatuje hledaný výrazy ale to jste už neokomentoval jestli to doprogramujete nebo proč to nefunguje
Primárně je určitě výhodnější vybírat konkrétní druh vždy selectem (hned první filtr v nabídce zcela nahoře), protože pomocí fulltextového vyhledávání nikdy nedostanete tak přesné výsledky.
Funkci pamatování si naposledy vyhledávaných výrazů doprogramujeme.
admin Honza
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
u všech inzerátů, které podá přihlášený uživatel je jasně vidět kdo inzerát podal ještě před otevřením konkrétního inzerátu.
Pokud vás systém nevrací na poslední prohlédnutý inzerát, napište nám prosím jaký typ zařízení a prohlížeče používáte, abychom mohli vše odladit i na vaši kombinaci. Nebo nám na sebe do soukromé zprávy pošlete email/telefon a naši programátoři se vám ozvou a vše s vámi odladí.
admin Honza
Myslim ze muj email i tel.cislo znate kdyz u vas inzeruju. A to oko taky nefunguje kdyz si prectu novy prispevek z okem a vratim se tak oko je tam porad.
milanplšek
napsal(a):
Myslim ze muj email i tel.cislo znate kdyz u vas inzeruju. A to oko taky nefunguje kdyz si prectu novy prispevek z okem a vratim se tak oko je tam porad.
Oko funguje, ale nesmíte se vracet po přečtení příspěvku šipkou, ale pod diskuzí kliknout na "Zpět na výpis diskuzních vláken" - taky jsem chvíli tápala.
saola
napsal(a):
I když dotaz není na mne, přesto odpovím: Ano, oko se nijak nezobrazuje ani po přihlášení.
Dobrý den,
funkce oka nemá sloužit k tomu, aby se zobrazovala u všech vláken, která jste nikdy nenavštívili. Oko by se mělo zobrazovat pouze u vláken, které jste někdy v minulosti jako přihlášení navštívili (takže vás pravděpodobně zajímá) a od vaší poslední návštěvy v tomto vlákně přibyl nějaký příspěvek.
Tímto způsobem vám to nefunguje?
Hezký den.
adminka Jana
I když jsem přihlášena, očičko se nezobrazuje u diskuzí, do kterých jsem přispěla a přibyly tam nové příspěvky.
saola
napsal(a):
I když jsem přihlášena, očičko se nezobrazuje u diskuzí, do kterých jsem přispěla a přibyly tam nové příspěvky.
Dobrý den,
mockrát vám děkujeme za tento printscreen. Předáme jej programátorům k vyřešení. Bylo by možné, aby vás případně kontaktovali? Tento typ chyb se nám totiž extrémně špatně simuluje, protože nám na všech prohlížečích i typech zařízeních už funguje oko bez komplikací.
Hezký den.
adminka Jana
U mne stále stejné u inzerce,zadám kraj a v zeleném políčku se objeví"zobrazit příklad 998 inzerátů" otevřu inzerát,dám šipku zpět a objeví se zobrazit 1008 inzerátů.Zadám znova kraj a ukáže to znova 998 inzerátů protože žádný za tu dobu nepřibyl.Nejsem odborník přes počítače,pouze uživatel,ale stará verze byla v tomto případě bezchybná.K.
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
mockrát vám děkujeme za tento printscreen. Předáme jej programátorům k vyřešení. Bylo by možné, aby vás případně kontaktovali? Tento typ chyb se nám totiž extrémně špatně simuluje, protože nám na všech prohlížečích i typech zařízeních už funguje oko bez komplikací.
Hezký den.
adminka Jana
Není problém nás kontaktovat.Když jsme přihlášení tak víte co a jak.
Ale stojím si za svým,že na staré Ifauně jsem k zobrazení "oka"nemusel být přihlášen.
loskutakruda
napsal(a):
Dobrý den. Bylo by dobré také ty inzeráty co jsou Top aby se hned řadili na první stránku na začátek inzerce a ne třeba až na druhou? Děkuji
Dobrý den,
k tomuto slouží dražší inzerát exclusive. Ten zůstává neustále na začátku výpisu inzerátů na první straně.
Hezký den.
admin Petr
kkki
napsal(a):
U mne stále stejné u inzerce,zadám kraj a v zeleném políčku se objeví"zobrazit příklad 998 inzerátů" otevřu inzerát,dám šipku zpět a objeví se zobrazit 1008 inzerátů.Zadám znova kraj a ukáže to znova 998 inzerátů protože žádný za tu dobu nepřibyl.Nejsem odborník přes počítače,pouze uživatel,ale stará verze byla v tomto případě bezchybná.K.
Dobrý den,
jedná se o novou funkci, strará iFauna počty inzerátů u jednotlivých filtrů neukazovala. Jedná se o výpočetně extrémně náročný proces s miliardami kombinací, který by starý server vůbec nezvládl.
Problém na který upozorňujete jsme testovali na všech počítačích v redakci (s různými prohlížeči) a pokaždé když se vrátíme z detailu inzerátu zpět do výpisu, je nabídka s počtem inzerátů totožná (maximálně se může lišit v jednotkách inzerátů, které mezi tím přibyly a systém je přepočítal) .
Můžete nám prosím napsat, u které kombinace filtrů se vám tato chyba objevila?
Hezký den.
admin Petr
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
jedná se o novou funkci, strará iFauna počty inzerátů u jednotlivých filtrů neukazovala. Jedná se o výpočetně extrémně náročný proces s miliardami kombinací, který by starý server vůbec nezvládl.
Problém na který upozorňujete jsme testovali na všech počítačích v redakci (s různými prohlížeči) a pokaždé když se vrátíme z detailu inzerátu zpět do výpisu, je nabídka s počtem inzerátů totožná (maximálně se může lišit v jednotkách inzerátů, které mezi tím přibyly a systém je přepočítal) .
Můžete nám prosím napsat, u které kombinace filtrů se vám tato chyba objevila?
Hezký den.
admin Petr
Zdravím,jsem uživatel a to staršího ročníku,takže Vaše požadavky nemůžu splnit,ale proč to dříve fungovalo všem a nyní mají s novinkou lidé problémy,když všechno máte tak vychytané?K:
kkki
napsal(a):
Zdravím,jsem uživatel a to staršího ročníku,takže Vaše požadavky nemůžu splnit,ale proč to dříve fungovalo všem a nyní mají s novinkou lidé problémy,když všechno máte tak vychytané?K:
Je to fakt smutny az neuveritelny ze nekdo v dnesni dobe odvede tak nekvalitni praci. Chapu ze vsechno nejde hned ale myslim ze za tu dobu uz by to mohlo konecne fungovat. Me porad nejde pri otevreni inzeratu aby se to vratilo tam kde jsem ho otevrel.
Dobrý den,
vážíme si toho, že nám dáváte vědět chyby, které na iFauně objevíte a pomáháte nám tak k odladění celého systému. Web je v současné chvíli již bezchybně optimalizován pro 95% prohlížečů a pracujeme na tom, abychom co nejdříve dokončili i zbývající.
Rádi bychom vás proto poprosili, abyste pokud nahlašujete chybu, připojili do zprávy i přesný typ vašeho prohlížeče. Bohužel nám nepomůže pokud nám napíšete například "Chrome", protože ten například má v současné chvíli už 69 verzí. Podobné je to i u ostatních typů prohlížečů. Jaký typ prohlížeče máte, můžete jednoduše zjistit, kliknutím na tuto adresu: https://www.whatismybrowser.com/
Mockrát vám děkujeme.
Redakce webu iFauna.cz
Opakovaně se mi stává, že při návratu z detailu inzerátu, se mi již daný inzerát podruhé nezobrazí. Po nějaké době (např. druhý den) se zobrazí s informací, že už byl prohlédnut, což je v pořádku, ale v okamžiku prvního prohlédnutí není k dispozici.
Rovněž mi není jasné, proč jsou ve výpisu inzeráty, u nichž po rozkliknutí se zobrazí informace, že daný inzerát již neexistuje.
alex66
napsal(a):
Mě se také vyskytuje chyba, že při návratu z detailu inzerátu jsem někde jinde. A navíc nedávno se mi několikrát stalo, že mě u inzerátů zmizelo pořadí stránek které je nahoře i dole takže jsem nemohl kliknout na další stránku.
Prohlížeč Opera 56 on Windows 10.
Dobrý den,
na odstranění chyby se zascrolováním na poslední prohlédnutý příspěvek pracujeme.
Co se ale týká stránkování, tak to by mělo fungovat bezchybně. Stránkování zmizí pouze v případě, kdy si zadáte takovou kombinaci filtrů, že je počet inzerátů natolik nízký, že výpis má jen jednu stranu a není tedy kam stránkovat dál.
Hezký den.
admin Honza
cone
napsal(a):
Koukám ráno v 8 hod. na inzerci a ukazují se inzeráty označené dnes 21.15hod - někde bude chyba???
Dobrý den,
tomuto nahlášenému problému bohužel úplně nerozumíme. Mohl byste nám prosím přesněji popsat, co se vám zobrazuje za chybu nebo nám případně poslat printscreen?
Pokud je to možné, pošlete nám prosím také typ vašeho prohlížeče, který můžete zjistit jednoduše po kliknutí na tento odkaz: https://www.whatismybrowser.com/
Předem velice děkujeme.
admin Honza
Agrikola
napsal(a):
Opakovaně se mi stává, že při návratu z detailu inzerátu, se mi již daný inzerát podruhé nezobrazí. Po nějaké době (např. druhý den) se zobrazí s informací, že už byl prohlédnut, což je v pořádku, ale v okamžiku prvního prohlédnutí není k dispozici.
Rovněž mi není jasné, proč jsou ve výpisu inzeráty, u nichž po rozkliknutí se zobrazí informace, že daný inzerát již neexistuje.
Dobrý den,
tento problém určitě prověříme. Můžete nám prosím také poslat typ vašeho prohlížeče? Můžete jej zjistit jednoduše po kliknutí na tento odkaz: https://www.whatismybrowser.com/
Mockrát děkujeme.
admin Honza
PRO ADMINA
Dobrý den,
bylo by možné odstranit duplicitní inzerci? vyskytují se inzeráty 9x, 12 x opakované pod sebou :
DĚKUJI.
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/zlinsky-kraj?hledat=papou%C5%A1%C3%AD%C4%8Dek
marion
napsal(a):
PRO ADMINA
Dobrý den,
bylo by možné odstranit duplicitní inzerci? vyskytují se inzeráty 9x, 12 x opakované pod sebou :
DĚKUJI.
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/zlinsky-kraj?hledat=papou%C5%A1%C3%AD%C4%8Dek
Dobrý den,
je nám líto, ale na tomto odkaze jsme nikde nenarazili na situaci, kterou popisujete, že by pod sebou bylo více stejných inzerátů. Nebo to myslíte tak, že je zde v delším čase více podobných inzerátů od jednoho zadavatele?
Hezký večer.
admin Honza
Zdravím, tak koukám,že se něco zlepšilo,ale stále je nějaká chyba v inzerci nebo při otevření inzerátu a pak vrácení se zpět se ukáží úplně jiné i s datem a časem...tak to je aspoň u mě a používám Windows 10 a Google Chrome a nějak se mi nechce věřit,že v dnešní počítačové době to trvá tak dlouho! Zappe
marion
napsal(a):
Do vyhledávače zadejte "papoušíček" a Zlínský kraj
Dobrý den,
nejedná se o žádnou technickou chybu, ale o to, že někteří inzerenti jsou opravdu horliví a v rámci pravidel inzerce (jedenkrát za 24 hodin) inzerují, jak se dá. Máme samozřejmě naprogramovanou detekci totožných inzerátů, ale pokud vkladatel napíše inzerát vždy malinko jinak (což byl tento případ), tak inzerát na webu zůstane.
Inzeráty od tohoto uživatele jsme promazali a nechali od každého pouze ten nejnovější. Budeme to sledovat a pokud by se situace opakovala, zkusíme požádat tohoto zadavatele, aby při vložení nového inzerátu smazal ten starý.
Hezký den.
admin Petr
z jarda
napsal(a):
Zdravím, tak koukám,že se něco zlepšilo,ale stále je nějaká chyba v inzerci nebo při otevření inzerátu a pak vrácení se zpět se ukáží úplně jiné i s datem a časem...tak to je aspoň u mě a používám Windows 10 a Google Chrome a nějak se mi nechce věřit,že v dnešní počítačové době to trvá tak dlouho! Zappe
Dobrý den,
všechny nahlášené problémy z tohoto vlákna byly již v posledních týdnech opraveny:
- opravili jsme problém s filtrem "Celá ČR"
- přidali jsme značky, kdo inzerát zadal i u neregistrovaných uživatelů
- nastavili jsme vyhledávání tak, že si pamatuje vaše poslední hledání
- v diskusi jsme opravili na všech prohlížečích problém se scrolováním na poslední prohlédnutý příspěvek
- nastavili jsme zobrazování symbolu oka v diskusi i pro nepřihlášené
- v inzerci jsme opravili problém se scrolováním na poslední prohlédnutý inzerát
- přidali jsme tlačítko "Zpět na výpis inzerátů"
- ztmavili jsme barvu písma u již přečtených diskusí
- a mnoho dalšího, co nebylo v tomto vlákně zmíněno...
Co se týká výpisu inzerce, tak pokud hledáte pár minut v inzerci, je jasné, že se tlačítkem zpět nebo návratem na výpis, téměř nikdy nevrátíte na úplně totožnou stránku. Inzeráty na web přibývají každou minutou, některé jsou administrátory mazány, jiné si uživatelé sami editují, mění kategorie, zařazení, cenu atd. Každý den přijde na iFaunu okolo 35.000 lidí a inzerce je díky tomu živý organismus, který se každou minutou mění.
Hezký den.
admin Petr
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
všechny nahlášené problémy z tohoto vlákna byly již v posledních týdnech opraveny:
- v diskusi jsme opravili na všech prohlížečích problém se scrolováním na poslední prohlédnutý příspěvek
- v inzerci jsme opravili problém se scrolováním na poslední prohlédnutý inzerát
Co se týká výpisu inzerce, tak pokud hledáte pár minut v inzerci, je jasné, že se tlačítkem zpět nebo návratem na výpis, téměř nikdy nevrátíte na úplně totožnou stránku. Inzeráty na web přibývají každou minutou, některé jsou administrátory mazány, jiné si uživatelé sami editují, mění kategorie, zařazení, cenu atd. Každý den přijde na iFaunu okolo 35.000 lidí a inzerce je díky tomu živý organismus, který se každou minutou mění.
Hezký den.
admin Petr
Dobrý den,
nezlobte se na mě, ale také mi nefunguje, když rozkliknu inzerát a během pár vteřin se vracím tlačítkem ( šipkou )zpět na své liště. Jinak Vaše tlačítko zpět na výpis inzerátů mi funguje.
Děkuji.
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
Hezký den.
admin Petr
Dobry den. Mam taky furt stejny problem jak roskliknu inzerat a vratim se naspet tak me to vrati nesmyslne nekam. Jako prave ted v osum rano a vrati me to na inzerci ktera je oznacena dnes traba patnact deset atd. coz je nesmysl. Ale dulezite ze si to umite zduvodnit. Treba na inzerci Bazos to funguje perfektne a myslite ze jim taky nepribyva kazdou minutu a kazdy den tisice inzeratu. Z pozdravem Plšek
milanplšek
napsal(a):
Dobry den. Mam taky furt stejny problem jak roskliknu inzerat a vratim se naspet tak me to vrati nesmyslne nekam. Jako prave ted v osum rano a vrati me to na inzerci ktera je oznacena dnes traba patnact deset atd. coz je nesmysl. Ale dulezite ze si to umite zduvodnit. Treba na inzerci Bazos to funguje perfektne a myslite ze jim taky nepribyva kazdou minutu a kazdy den tisice inzeratu. Z pozdravem Plšek
Dobrý den,
pokud je na webu nějaká chyba, určitě ji nechceme obhajovat a uděláme vše pro její odstranění.
Tento problém se vám objevuje jen na mobilu nebo i na počítači?
Mockrát děkujeme za upřesnění.
Admin Radek
iFauna
napsal(a):
Dobrý večer,
může to být způsobeno tím, ze nenecháte stránku kompletně načíst. Můžeme se prosím zeptat, co se stane, když klikněte na tlačítko zpět?
Předem dekujeme za odpověď.
Admin Honza.
Omlouvám se, že jsem to nenapsal hned. Skočí tam inzeráty které jsou třeba z předešlého dne. Nebo jak píšou kolegové a je to na počítači.
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
dnes jsme na web nasadili úpravu, která by měla zmíněný problém s návratem z detailu inzerátu vyřešit. Budeme rádi, když nám dáte vědět, zda už je vše v pořádku.
Hezký den.
Admin Petr
Zdravím, no nechci být nějak rýpavý a nevím co jste kde nebo kam nasadili...ale chyba je pořád stejná a stejná...!!! Zappe
z jarda
napsal(a):
Zdravím, no nechci být nějak rýpavý a nevím co jste kde nebo kam nasadili...ale chyba je pořád stejná a stejná...!!! Zappe
Dobrý den,
to že se vám změna zatím neprojevila, může být tím, že máte staré nastavení uloženo v mezipaměti (cache) ve vašem prohlížeči. Ta je standardně nastavena na jeden týden, záleží ale na nastavení konkrétního prohlížeče.
Pokud chcete, aby se vám změna hned projevila, stačí v Chrome vyprázdnit mezipaměť, což můžete udělat buď v nastavení nebo jednoduše stisknout klávesovou zkratku Ctrl + Shift + Del.
Více se můžete dozvědět pokud například na wikipedii zadáte dotaz: Jak_aktualizovat_cache
Hezký den.
admin Petr
Téma je uzamčeno, není možné vkládat odpovědi.