Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.10.2018 16:28
Ilona.P.

XXX.XXX.163.198

Upozorňuji tímto na pana GREGA NEWMANA - e:mail: gregnewman531@outlook.com. V žádném případě neodpovídejte na jeho e-maily. Zpočátku to vypadá, že jde jen o cizince, který má zájem o koupi, poté, co mu pošlete č. účtu, přijde vám e-mail z adresy service@transferserviceintl.com, s tím, že výše jmenovaný poslal peníze přes pay-pall, avšak k dokončení transakce je nutné poslat nejdříve částku za dopravu, poté oni Vám pošlou peníze za prodané zboží + vrátí za dopravu. Pokud nereagujete nebo žádáte o zrušení transakce, začnou chodit výhružné e-maily s tím, že bude zablokován váš účet, budete vyšetřováni FBI!!!!, budou vás sledovat, protože mají váš telefon, adresu, bude zahájena soudní žaloba; platba nemůže být zrušena z důvodu vaší bezpečnosti

27.10.2018 13:40
Alexvelky

XXX.XXX.30.166

Nezlobte se na me ale na to by reagoval jenom blbec aby toto podstoupil

27.10.2018 20:16
Ilona.P.

XXX.XXX.163.198

Ano máte pravdu, já nereagovala, jen jsem chtěla upozornit ostatní. Vím že tento e-mail takto funguje už několik let, dokonce minulý rok paní poslala 9.000,-- Kč

28.10.2018 10:23
tyty

XXX.XXX.5.239

Ja na nej reagoval ze odber a platba jen osobně a uz se neozval

takytak

28.8.2020 11:38
takytak

XXX.XXX.176.20

Ano to samé od lenkadubrev10@gmail.com
vtipné bylo to že "opbjednala přepravní službu", "odeslala platbu" a napsala mi dlouhou zprávu jak se cítí podvedena protože přepravní společnost mi poslal peníze a já nechci zplatit přepravu.... a to vše během několika minut!! :D

28.8.2020 11:55
kubanec

XXX.XXX.244.122

Papousku psu a kocek je jako s.r.a.c.e.k. a furt se najdou lidi co si objednaj z ciziny a platí dopředu sranda

1.10.2020 11:59
antonka

XXX.XXX.248.46

Tak mne se ted nejaka takova ohlasila na inzerat na bazaru pod jmenem Iva Mensja.
Ta reakce byla: I really don't understand what is really going on. You need to understand that I have sent the money out to your account as you requested. I risked everything to send the money to you in the first place but now you are making me to feel cheated and stupid about what happened now. I have emailed PayPal and what they told me was that they are unable to credit the money to your account due to the fact that they need the bitcoin details verification from you which you were unable to provide.So that they can release all your money, If I don't hear from you in a couple of hours, I will contact PayPal and report what is going on to them because I have my i have my integrity to protect.

Nejdriv pise spise jako robot, a pak takova emocionalni sprcha;DDDD No a kdyz jsem odepsala, at to klidne zrusi, ze jsem nasla detaily o stejnem podvodu, tak uz se neozvala.
Jen pitomec by jim posilal prachy, kdyz sam chce prodat!

Slzickastesti

12.4.2022 10:21
Slzickastesti

XXX.XXX.70.104

Mám podobnou zkušenost.... A posílám výhrůžky co mi chodilo na e-mail jako s PayPal

Přidejte reakci

Přidat smajlík