Jak se Vám daří chov myší?

Ostatní američtí papoušci
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.11.2018 13:15
Loro20

XXX.XXX.95.114

Mám zateplení dřevěného přístavku u voliér polystrenem. Hlavně stropů zevnitř. Mydlím, že už tam asi po 5 letech žádný není. Myši ho zlikvidovali. Mám ho od podzimu rozdrobený na podlaze. Doslova na drť. Myším se v něm obzvláště daří.

30.11.2018 14:05
Papoušek555

XXX.XXX.195.202

jak jste psal v druhém tematu že ze zjebane prepravky si donést tak chorobu,tak u těch myší je větší pravděpodobnost choroby .

30.11.2018 14:10
Kokr

XXX.XXX.85.112

Já mám zatepleno vatou, tu snad nežerou, ale taky je jich v ní dost. To si nevyberete. Ideální je purpanel,tam se nedostanou.

30.11.2018 14:29
janos

XXX.XXX.129.192

Kokr napsal(a):
Já mám zatepleno vatou, tu snad nežerou, ale taky je jich v ní dost. To si nevyberete. Ideální je purpanel,tam se nedostanou.

Dostanu všade najlepí otrava ale nonstop akonáhle príde jedna aby uchynu áž nie o mesiec je tam vela.

30.11.2018 15:39
chovatelaustralie20

XXX.XXX.95.114

Také bych chtěl varovat chovatele kteří zateplují svoje přístavky u voliér polystyrenem. Snad nejhorší řešení je zateplyt z vnitra a nebo dát polystyren do mezistěn. To máte doslova velkokapacitní líheň na myši. A nezbavíte se jich. Jediné řešení je zbourat a začít znova. Letos se myši obzvláště urodili. Suché horké léto, je myší ráj.

Neregistrovaný uživatel

30.11.2018 17:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

chovatelaustralie20 napsal(a):
Také bych chtěl varovat chovatele kteří zateplují svoje přístavky u voliér polystyrenem. Snad nejhorší řešení je zateplyt z vnitra a nebo dát polystyren do mezistěn. To máte doslova velkokapacitní líheň na myši. A nezbavíte se jich. Jediné řešení je zbourat a začít znova. Letos se myši obzvláště urodili. Suché horké léto, je myší ráj.

mate naprostou pravdu,tez nepochopim kdo muze takhle blbe zateplovat,asi uplne laik .ale co chybama se snad pouci, Jine reseni neni,jak pisete jedine zbourat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík