Okrasné ptactvo

Prodám Roselu pestrou - Dobrý den prodám rosely spevaky Alexandry malé andu...
Dobrý den, chtěl bych se zeptat o jaký poddruh u rosely pestré to jde? Je to rosela pestrá - a nebo rosela pestrá golden mantel? Jsou to letošní mláďata , při koupě mi bylo řečeno že to jsou golden mantel , můžete mě prosím poradit? Děkuji moc všem za odpověď. A
Australie11
napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se zeptat o jaký poddruh u rosely pestré to jde? Je to rosela pestrá - a nebo rosela pestrá golden mantel? Jsou to letošní mláďata , při koupě mi bylo řečeno že to jsou golden mantel , můžete mě prosím poradit? Děkuji moc všem za odpověď. A
Dobrý den,
tak gold mantel to není. Gold mantel by měl mít více žlutá záda. Martin
kafiko
napsal(a):
letosni mlade jeste nejsou vybarvene, prepelichane, jinak pro pana videl jste rodice, tam to musi byt videt
I když jsou letošní a ještě nejsou přepeření, tak i tak jsou pořád ty záda dosti tmavá. Je tam dost těch černých pírek a na GM to nevypadá. Tohle je moje letošní samice GM s mým loňským samcem. Viz foto.
Australie11
napsal(a):
rosela pestra.
Martin-rosely
napsal(a):
I když jsou letošní a ještě nejsou přepeření, tak i tak jsou pořád ty záda dosti tmavá. Je tam dost těch černých pírek a na GM to nevypadá. Tohle je moje letošní samice GM s mým loňským samcem. Viz foto.
mne se libi, že jste jeste pred pul rokem nevedel jak se pozna samec a samice, nebo ruzne mutace, a dnes uz palite i poddruhy, gratuluji k tak rychlemu vzdelavani
kafiko
napsal(a):
mne se libi, že jste jeste pred pul rokem nevedel jak se pozna samec a samice, nebo ruzne mutace, a dnes uz palite i poddruhy, gratuluji k tak rychlemu vzdelavani
Jo když se prostě chcete něčemu věnovat naplno, tak se musíte vzdělávat a ptát se zkušených chovatelů a některé mám i za kamarády. Jo a před půl rokem jsem začínal a nikdo zkušený z nebe nepadá, proto sem se pořád na něco ptal a ptám se dodnes. Děkuji Martin