Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.12.2018 13:26
Australie11

XXX.XXX.28.54

Dobrý den, chtěl bych se zeptat o jaký poddruh u rosely pestré to jde? Je to rosela pestrá - a nebo rosela pestrá golden mantel? Jsou to letošní mláďata , při koupě mi bylo řečeno že to jsou golden mantel , můžete mě prosím poradit? Děkuji moc všem za odpověď. A

5.12.2018 13:37
chondro

XXX.XXX.227.51

Dobrý den, u tohoto v podstatě dometikovaného druhu papouška se již na poddruhy u nás tzv nehraje.V australských chovech tomu může být samozřejmě jinak.

5.12.2018 16:52
Martin-rosely

XXX.XXX.39.214

Australie11 napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se zeptat o jaký poddruh u rosely pestré to jde? Je to rosela pestrá - a nebo rosela pestrá golden mantel? Jsou to letošní mláďata , při koupě mi bylo řečeno že to jsou golden mantel , můžete mě prosím poradit? Děkuji moc všem za odpověď. A

Dobrý den,
tak gold mantel to není. Gold mantel by měl mít více žlutá záda. Martin

5.12.2018 17:36
kafiko

XXX.XXX.31.161

Martin-rosely napsal(a):
Dobrý den,
tak gold mantel to není. Gold mantel by měl mít více žlutá záda. Martin

letosni mlade jeste nejsou vybarvene, prepelichane, jinak pro pana videl jste rodice, tam to musi byt videt

5.12.2018 21:30
Martin-rosely

XXX.XXX.144.38

kafiko napsal(a):
letosni mlade jeste nejsou vybarvene, prepelichane, jinak pro pana videl jste rodice, tam to musi byt videt

I když jsou letošní a ještě nejsou přepeření, tak i tak jsou pořád ty záda dosti tmavá. Je tam dost těch černých pírek a na GM to nevypadá. Tohle je moje letošní samice GM s mým loňským samcem. Viz foto.

6.12.2018 14:09
kakadu2

XXX.XXX.90.150

Australie11 napsal(a):

rosela pestra.

6.12.2018 15:47
kafiko

XXX.XXX.31.161

Martin-rosely napsal(a):
I když jsou letošní a ještě nejsou přepeření, tak i tak jsou pořád ty záda dosti tmavá. Je tam dost těch černých pírek a na GM to nevypadá. Tohle je moje letošní samice GM s mým loňským samcem. Viz foto.

mne se libi, že jste jeste pred pul rokem nevedel jak se pozna samec a samice, nebo ruzne mutace, a dnes uz palite i poddruhy, gratuluji k tak rychlemu vzdelavani

6.12.2018 16:57
Martin-rosely

XXX.XXX.49.143

kafiko napsal(a):
mne se libi, že jste jeste pred pul rokem nevedel jak se pozna samec a samice, nebo ruzne mutace, a dnes uz palite i poddruhy, gratuluji k tak rychlemu vzdelavani

Jo když se prostě chcete něčemu věnovat naplno, tak se musíte vzdělávat a ptát se zkušených chovatelů a některé mám i za kamarády. Jo a před půl rokem jsem začínal a nikdo zkušený z nebe nepadá, proto sem se pořád na něco ptal a ptám se dodnes. Děkuji Martin

7.12.2018 08:37
Australie11

XXX.XXX.28.54

Děkuji moc všem :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík