Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.12.2018 18:35
AnnaL

XXX.XXX.46.197

Dobrý večer.Byla bych moc vděčná za radu od někoho zkušeného.Delsi dobu přemýšlíme jakého papouška,zda ARU NOBILIS,ARU SEVERA NEBO ARA ZLUTOKRKY.Jde nám o povahu, který je nejmírnější.Kazdy píše něco jiného.Mame už jednu špatnou zkušenost tak máme obavu a nechceme to znova prožívat.Rucne dokrmený p.zlutotemennya útočil a štípal jako ďas.Takze kdyby někdo mohl poradit budeme vděčni.

8.12.2018 18:51
Alkonost

XXX.XXX.254.247

kazdy papousek bude stipat jako das kdyz zanedbate dobu otukavani/prizpusobovani se a nasledny ochoceni...sou dost chytry na to aby rozlisili lidi podle ksichtu take si uvedomuji ze jejich clovek je pryc a vy ste cizi... ad uz je to nobilis nebo kakadu :)

8.12.2018 19:42
AnnaL

XXX.XXX.46.197

Je pravda že jsme ho hodně rozmazlili a vše mu dovolili, měl se jako král a pak nám ukázal kdo je tam pánem.Bylo nám hrozně.Jsme asi moc měkký.

9.12.2018 14:03
pterodactyll

XXX.XXX.35.2

Začátek máte dobrý,uvědomili jste si,kde byla chyba.
Ted bych se ještě zamyslel,jestli je dobré začínat s Arou.
Nad Mníškem,Alexandrem,Korelou jste neuvažovali?
Možností je mnoho,nevím jaké máte zkušenosti,ale i s ptáky je to jako s každým zvířetem. Zkazit se nechá každý.Viz pejskaři a špatná pověst tzv. bojových plemen.
Přitom jsou to jedni z nejinteligentnějších psů.
Zkuste to ještě promyslet, než být znovu zklamána.
Nikdo Vám nezaručí,že to vyjde ,je to na Vás,jak se mu budete věnovat.
Podle mě je nejschůdnější dokrmená Nobilis.
Nic,ale není na 100%
Mohu se zeptat jak skončil ten Váš žlutotemenný? Má ho někdo na chov?

9.12.2018 17:47
AnnaL

XXX.XXX.46.197

Ano,na chov ,chtěla jsem aby byl šťastný a ne někde zavřený v kleci,to radši ať je s nějakou fesandou a mají se rádi, hlavně že nebude sám.Bylo nám ale hrozně.Ja totiž do dneška nezjistila jak vychovávat, každý píše něco jiného a to jsem toho sakra načetla.Treba stále nevíme když štipne co dělat.Nechceme to opět zpackat u nás jsou zvířata jak ve vatičce,nikdo na ně ani nezvedne hlas a to je možná kamen úrazu.

10.12.2018 22:59
lupus4

XXX.XXX.205.61

AnnaL napsal(a):
Ano,na chov ,chtěla jsem aby byl šťastný a ne někde zavřený v kleci,to radši ať je s nějakou fesandou a mají se rádi, hlavně že nebude sám.Bylo nám ale hrozně.Ja totiž do dneška nezjistila jak vychovávat, každý píše něco jiného a to jsem toho sakra načetla.Treba stále nevíme když štipne co dělat.Nechceme to opět zpackat u nás jsou zvířata jak ve vatičce,nikdo na ně ani nezvedne hlas a to je možná kamen úrazu.

přečtěte si knihu od F,Šusty : Trénink je v hlavě , v té vaší, i v té zvířecí

10.12.2018 23:10
AnnaL

XXX.XXX.46.197

Děkuji, pokusím se jí sehnat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík