Dobrý večer.Byla bych moc vděčná za radu od někoho zkušeného.Delsi dobu přemýšlíme jakého papouška,zda ARU NOBILIS,ARU SEVERA NEBO ARA ZLUTOKRKY.Jde nám o povahu, který je nejmírnější.Kazdy píše něco jiného.Mame už jednu špatnou zkušenost tak máme obavu a nechceme to znova prožívat.Rucne dokrmený p.zlutotemennya útočil a štípal jako ďas.Takze kdyby někdo mohl poradit budeme vděčni.
Začátek máte dobrý,uvědomili jste si,kde byla chyba.
Ted bych se ještě zamyslel,jestli je dobré začínat s Arou.
Nad Mníškem,Alexandrem,Korelou jste neuvažovali?
Možností je mnoho,nevím jaké máte zkušenosti,ale i s ptáky je to jako s každým zvířetem. Zkazit se nechá každý.Viz pejskaři a špatná pověst tzv. bojových plemen.
Přitom jsou to jedni z nejinteligentnějších psů.
Zkuste to ještě promyslet, než být znovu zklamána.
Nikdo Vám nezaručí,že to vyjde ,je to na Vás,jak se mu budete věnovat.
Podle mě je nejschůdnější dokrmená Nobilis.
Nic,ale není na 100%
Mohu se zeptat jak skončil ten Váš žlutotemenný? Má ho někdo na chov?
Ano,na chov ,chtěla jsem aby byl šťastný a ne někde zavřený v kleci,to radši ať je s nějakou fesandou a mají se rádi, hlavně že nebude sám.Bylo nám ale hrozně.Ja totiž do dneška nezjistila jak vychovávat, každý píše něco jiného a to jsem toho sakra načetla.Treba stále nevíme když štipne co dělat.Nechceme to opět zpackat u nás jsou zvířata jak ve vatičce,nikdo na ně ani nezvedne hlas a to je možná kamen úrazu.
AnnaL
napsal(a):
Ano,na chov ,chtěla jsem aby byl šťastný a ne někde zavřený v kleci,to radši ať je s nějakou fesandou a mají se rádi, hlavně že nebude sám.Bylo nám ale hrozně.Ja totiž do dneška nezjistila jak vychovávat, každý píše něco jiného a to jsem toho sakra načetla.Treba stále nevíme když štipne co dělat.Nechceme to opět zpackat u nás jsou zvířata jak ve vatičce,nikdo na ně ani nezvedne hlas a to je možná kamen úrazu.
přečtěte si knihu od F,Šusty : Trénink je v hlavě , v té vaší, i v té zvířecí