Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.12.2018 19:21
jansar

XXX.XXX.240.111

Dobrý den,
Prosím o radu ke stavbě samostatné voliéry se záletem.
Voliéra o rozměrech 3x2x1,8m se záletem 2,8x0,8x1,8m. Provedení záletu - dřevěné palubky, zateplení (stěny, strop, podlaha) minerální vata (desky) tl.10cm a vnitřní obklad osb desky tl.12 mm. Pro temperování záletu v zimním obdobím Infra panel Ecosun 200 K+ s regulací prostorovým termostatem.
Osazení voliéry – zatím návrh (papoušek horský, andulky, popřípadě i zebřičky a kanáři). Můžete mi i poradit jaké osazenstvo dát do voliéry, nemám v úmyslu do budoucna rozšiřovat chov.

Děkuji za odpovědi.

30.12.2018 19:59
janos

XXX.XXX.206.121

jansar napsal(a):
Dobrý den,
Prosím o radu ke stavbě samostatné voliéry se záletem.
Voliéra o rozměrech 3x2x1,8m se záletem 2,8x0,8x1,8m. Provedení záletu - dřevěné palubky, zateplení (stěny, strop, podlaha) minerální vata (desky) tl.10cm a vnitřní obklad osb desky tl.12 mm. Pro temperování záletu v zimním obdobím Infra panel Ecosun 200 K+ s regulací prostorovým termostatem.
Osazení voliéry – zatím návrh (papoušek horský, andulky, popřípadě i zebřičky a kanáři). Můžete mi i poradit jaké osazenstvo dát do voliéry, nemám v úmyslu do budoucna rozšiřovat chov.

Děkuji za odpovědi.

Zálet a zateplené vata a OBS doska najhoršé čo može byt o 2-roky budete mat myši a myši všetko Vám rozhrizu.

31.12.2018 04:07
mirous

XXX.XXX.18.137

Dobrý den s tímto osazenctvem je topení úplně k ničemu stačí ať nemají průvan

31.12.2018 09:46
tydýt

XXX.XXX.147.103

Ahojky,
no myslím, že protopíte zbytečně mnoho peněz a i ta skladna materiálu na volieru není nic moc. Já jsem zálety postavil z panelů co se staví obchoďáky. Je to super, z obou stran plecha a uvnitř čedičivá vata. Zbytky koupíte na bazosi, cca 200-250 m2. Kupte raději 10 cm silnou určitě se to vyplatí v zimě, údržba super a myši nemají šanci. Ten eko panel bych dal také 600, při použití termostatu je lepší silnější.
I.

31.12.2018 10:00
X89

XXX.XXX.91.91

Zdravím má někdo zkušenosti s montáží Pur panelu na strop? Mám prostory ve starém stavení jsou tam obloukové stropy říkal jsem si že by se panely strop srovnal a i zateplil. Předpokládám že bych musel udělat rošt jakoby na sádrokarton a panely na to ukotvit. Nebo má někdo lepší nápad? Děkuji

31.12.2018 11:29
danica1971

XXX.XXX.120.2

Dobrý den.
Ted jsem otevřel časopis papoušci leden/únor 2019 a na straně 14 začíná článek stavba chov. zařízení z PUR panelů.Jsou i fotky zkuste koupit.
Pěkný den.

31.12.2018 17:53
jansar

XXX.XXX.240.111

janos napsal(a):
Zálet a zateplené vata a OBS doska najhoršé čo može byt o 2-roky budete mat myši a myši všetko Vám rozhrizu.

Dobrý den,
na základě vašich zkušeností můžete doporučit skladbu zateplení záletu?
Děkuji

31.12.2018 18:50
arčí88

XXX.XXX.158.34

Můj pohled je takový jsem vyučený truhlář takže je jasné že mám ze dřeva pro austrálii. Popíšu jak jsem to udělal já. Ze střešních latí které jsem ohobloval a natřel impregnačním nátěrem kvůli houbám a hmyzu. A tam kde jsem chtěl udělat stěnu z pletiva tak jsem dal pletivo, kde zálet tak jsem dal palubky a na strop jsem dal slabé palubky 12mm a dal jsem přes střešní latě a pak plechy. Když je to teplo tak mezi palubkami a plechem je 5 cm prostoru takže proudí vzduch. Ale co mám rady od mojich starých kolegů od kterých jsem se začínal nabírat zkušenosti tak říkali: Pro myši je každá skulina nebo místo kde by mohli myši udělat hnízdo je špatné. Už bych to udělal jinak.

Přidejte reakci

Přidat smajlík