Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2019 14:07
pavka.L

XXX.XXX.201.4

Dobrý den , měl bych jeden dotaz ohledně složení krmných směsí u papoušků a to zejména na to kolik by procentuálně měla směs obsahovat jak bílkovin,sacharidů, vlákniny a tuků , aby to pro papouška bylo správné a zdravé. Nikde jsem zatím nevyhledal odpověd , tak píši sem . Určitě někdo v tomto ohledu má dobré znalosti.
Děkuji

5.1.2019 15:52
frodik

XXX.XXX.233.6

pavka.L napsal(a):
Dobrý den , měl bych jeden dotaz ohledně složení krmných směsí u papoušků a to zejména na to kolik by procentuálně měla směs obsahovat jak bílkovin,sacharidů, vlákniny a tuků , aby to pro papouška bylo správné a zdravé. Nikde jsem zatím nevyhledal odpověd , tak píši sem . Určitě někdo v tomto ohledu má dobré znalosti.
Děkuji

Na tuto otázku Vám ani nikdo neodpoví, každý papoušek je jedinečný co je pro jednoho ideální druhému nemusí vyhovovat a to i když je to jeden druh je to jak u lidí. Musíte pozorovat a zkoušet co kterému jedinci vyhovuje a naopak. Z tohoto důvodu kroutím hlavou nad tzv. univerzálníma přípravkama co zaručeně fungují na všechny jedince. Vemte si když jdete k výživovému poradci, tak Vám dělá taky jídelníček na míru jen pro vás a neřekne člověk by měl mít tolik a tolik toho a naopak toho mín. Asi jsem Vám moc nepomohl, ale na všechno návod nenajdete.

Přidejte reakci

Přidat smajlík