Na podzim ve Zwole se loňské rosely prodávaly po 80euro.Zájem byl o ně veliký,sám mám odsud jednu páru.Tak se přikláním k tomu jak psal radek1312,že cena 2000kč je přijatelná pro každého.Osobně si myslím že obliba těchto ptáků v ČR stoupá a věřím tomu,že za pár let se dočkáme mnoha zajímavých kombinací jako např.u Penantů.
Letošní ptáci dva samci s Dna,jsem jim je nechal udělat pro jistotu.kolik mám dát cenu.diky...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Zrovna u rozel žlutobřichých není třeba dělat DNA protože u nich je pohlaví nejlíp rozeznatelné.Cenu si musíte stanovit sám, ale momentálně je 1,0-2T 0,1-2,5T těžko se sežene i za podstatně více.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zrovna u rozel žlutobřichých není třeba dělat DNA protože u nich je pohlaví nejlíp rozeznatelné.Cenu si musíte stanovit sám, ale momentálně je 1,0-2T 0,1-2,5T těžko se sežene i za podstatně více.
V cem je lepší rozpoznatelny?mam je druhym rokem tak je poznávám.vím ze šířka zobaku.nebo ještě něčím?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Kaka35
napsal(a):
V cem je lepší rozpoznatelny?mam je druhym rokem tak je poznávám.vím ze šířka zobaku.nebo ještě něčím?
Celková postava-samice menší hlava,zobák atd.Stačí zalistovat na internetu a víte vše-pokud máte pár dva roky a díváte se pozorně ta je můžete rozeznávat všeobecně.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Celková postava-samice menší hlava,zobák atd.Stačí zalistovat na internetu a víte vše-pokud máte pár dva roky a díváte se pozorně ta je můžete rozeznávat všeobecně.
Joo par mam dva roky a tam je to parádně poznat.samec je obr.a palicu ma jak slon.mladosi jsou dva samci tak jsou stejni.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Kaka35
napsal(a):
Joo par mam dva roky a tam je to parádně poznat.samec je obr.a palicu ma jak slon.mladosi jsou dva samci tak jsou stejni.
Takže vo co vlastně šlo??