Alexandr malý

Prodám Alexandra malého - Prodám alexandry malé 2024 s DNA 1,1 violeta opa...
Dobrý den, poprosím Vás o radu. O jakou mutaci se prosím vás jedná? Díky za odpovědi
Papoušek má zbarvenou hlavičku a záda s pírkama do zelenkava, do ta na fotkách to nejde úplně vidět. Na internetové encyklopedii o alexandrech malých jsem našel, že je podobný Alexandr malý Aqua blue - který je prý vzácný, proto pochybuji, že by to mohl být tento. Dále je podobný jako alexandr malý tyrkysový modrý. Prosím o rady. Odkaz, kde jsou alexandři popsaní http://psittacula-world.com/EN/Mutations/P-krameri.htm
Děkuji všem.
Nemohu kouknout na kvalitní překlad, zlobí mě počítač 😪 ale píší tam, že Aqua má tělo a křídla modrá, kroužek bílý + černý, tyrkysový má křídla zelená, kroužek bílý nebo růžový s černým. Fotku máte tak něco mezi těmi v odkazu, asi to ale vypadá spíše na tyrkysového. Moc by jsem Vám přála Aqua, je vážně nádherný ten Váš. Počkejte ještě na někoho znalejsiho v mutacích, já se je ještě stále učím, nemohu Vám 100% říci, jestli je nebo není Aqua. Ať se daří, dejte vědět, i mě to moc zajímá 😉
misimisi, děkuji za odpovědi. Máte nějaké kvalitní stránky ohledně mutací alexandra malého, nebo nějaké knížky? Nebo podle čeho se učíte. Na internetu je toho spoustu, ale nikde není nějak vše pohromadě, nebo co bych jednoduše pochopil. Ohledně rodičich nic nevím, koupil jsem od jednoho muže páru alexandru bez dna, rozprodaval chov. Tedy jak zjistím, na co papoušek štěpí ? Pokud o něm vůbec nic nevím. Děkuji za odpovědi
No já čtu, co se dá, hlavně na internetu, literaturu, Bohužel, nemám. Učím se zorientovat v genetické kalkulačce, byla jsem se podívat u chovatele, ptám se, když mi něco není jasné... Štěpitelnost je po rodičích papouška. Já mám zeleného samce, který štěpí ino modrá (Albino), a samici tmavá 1F modrá (kobaltová). Sama jsem zvědavá, jak mi půjde poznávaní mutací v hnízdě 😉😄 Jsou ještě mladí, samec ještě nemá na krku kroužek.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Zdravim
Vedel by mi niekto poradiť s touto mutáciou? Za odpoveď vopred ďakujem.
Alexvelky
napsal(a):
Modry pastel hlava ocas??
A ako to zadam do gen calc.?
Ja ničomu. To napísal alexvelky
Taky poprosím o určení mutace . Myslím si že vím, ale nechci ovlivnit názor někoho jiného
pisectipapoušci
napsal(a):
Na těch fotkách to tak nevypadá ale je spíš do zelena se sytě žlutou hlavou. Myslel jsem spíš jestli to není lacewing (pallid)
Pokud má černé oči, tak to pallid nebude. Pokud tmavě červené, tak to pallid bude, ale pravděpodobně je ještě mladý a dobarví se. Na fotce se jeví jinak. Měla jsem podobné zbarvení a zbarvil na pallid. Podle drápků vypadá na pallidino, nebo pallid.
Rodiče neznáte?
borilda
XXX.XXX.115.201
Dobrý den, poprosím vás. O jakou mutaci se prosím vás jedná? Díky za odpovědi