Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobry den , Viete mi poradit o aky poddruh eklektusa sa jedna? Kupil som pred dvoma rokmi parik chovaný vo velmi zlych podmienkach samica a samec vysklbany! U Mna po roku samica TOP stav bez akeho kolvek naznaku o sklbani. Samec ma este vysklbane brucho, ale samica je velmi dominantna. Momentalne maju dve mlade min rok odchovali tiez dve az na bidlo sami! Viete niekto o aku poddruh sa jedna podla foto? Dakujem za vsetky zmyslu plne reakcie. Samec je este vytrhany na bruchu ale ovela lepsie ako pri kupe.
Tak čekám na reakce, abych se poučil. Mám jen jeden pár, tak jsem ne praktik, ale teoretik. Podle fotek samice by Vám měli ti, co to ví druh určit. U samce to bude oříšek, tak snad se někdo ozve. Jen můj začátečnický názor. Není to
E. roratus.vosmaeri.Typují zde kolikrát větší neználkové a tak si to zkusím.
Samice polychloros nebo salomonensis. U samce jsem s teorií vedle jako jedle. Třeba jsem někoho vyprovokoval k reakci.

Dobry podvecer, dakujem Vam za Vasu reakciu ja tak isto len tipujem. Jeden pan mi pisal ze to bude polychlorus, taktiez som si to myslel. Ale pre istotu som skusil napisat sem do diskusie, clovek nikdy nevie mozno sa najde niekto kto sa naozaj vyzna. Tiez len teorizujem co to moze byt. Samec chudak este nevyzera super, ale snad sa to napravi. Ono ked som ho kupoval chudak ani nelietal taky bol osklbamy ako sliepka:-) teraz je oproti tomu ako vyzeral krasavec:-)
Bude to asi ten polychlorus poddruh.
napsal(a):
Dobry podvecer, dakujem Vam za Vasu reakciu ja tak isto len tipujem. Jeden pan mi pisal ze to bude polychlorus, taktiez som si to myslel. Ale pre istotu som skusil napisat sem do diskusie, clovek nikdy nevie mozno sa najde niekto kto sa naozaj vyzna. Tiez len teorizujem co to moze byt. Samec chudak este nevyzera super, ale snad sa to napravi. Ono ked som ho kupoval chudak ani nelietal taky bol osklbamy ako sliepka:-) teraz je oproti tomu ako vyzeral krasavec:-)
Bude to asi ten polychlorus poddruh.
Pane, tak se zatím nikdo z odborníků neozval Zkuste najít článek Petra Podpěry nevím ve které staré Fauně. Docela tam má výstižnou tabulku rozdílů všech poddruhů, ale ani podle ní nejsem schopen samce určit. Přeji Vám trpělivost a úspěch v očekávaném budoucím odchovu.

Dobry den, no neozval sa veru cakal som burlive diskusie plne zvratov ako u iných tem, ale nic. Dakujem idem to hned pozriet a vyhladat snad ten clanok najdem.
Pekny den prajem

Dobry den ano, kupil som ich na jesen 2017 na jar 2018 mali mlade dve vajicka, necakal som to ani ze sa vyliahnu alebo budu oplodnene a ani som ich nekruzkoval lebo som bol mimo SR pracovne a rodicom som to na starost nechcel dat, mlade vychovali bez problemov boli to dve samice. Tento rok nasadli koncom decembra a v januari sa vyliahli mlade. Kruzkovat idem teraz v sobotu.

Ja som bol prekvapeny velmi rychlo, necakal som, ale som rad. Konszkych mam parik od roku oktober 2017 ale zatial ziadny odchov. Predchádzajuci majitel tvrdil ze mal kazdorocne 2x odchovy vzdy v Maji, u mna zatial nic. Samica na jar chodila do budky hrabala tam stale ale bez znasky. Vedla som mal umiestneny par zakov, mozno potrebovali vacsi klud, alebo neviem- Necham sa prekvapit tento rok co bude. Ale chcel by som si zadovazit este jeden par. Mate nejake tipy na odchovy?

vypadají pěkně, jeden má trochu obranou hlavu, tipuji to na samičku, ale to se občas děje. Mám dva vzájemně nepříbuzné páry, jeden pár bude mít na jaře dva roky tam se teprve uvidí, ale už tenhle podzim 2018 se krmili a tokali boudu dostanou až na podzim, druhý pár je samice tříletá, samec sedm let, tam to zatím vypadá nadějně, už přes měsíc navštěvují boudu, krmí se tokají, pozoruji i první pokusy o páření, ale samice zatím drží jenom krátce, tak uvidím jestli zahnízdí, ale z boudy už prakticky vylézají jenom na krmení........
V inzerci tento druh úplně běžně není, ale občas se něco objeví, hlavně odchovů pod rodiči je strašně málo, vím o jednom chovateli který má teď tři mladé 2.1 jedno je myslím zamluvené, měsíc a půl byli pod rodiči pak je odebral, rodiče je škubali.
PT

Dobry den, ano samica je trocha obrana na hlave, samec sa o nu prilisne stara. Ale zacal som im davat teraz na ohryz hlohove vetvy a chvalabohu sa mi zda ze sa im to upravuje, uz okusuje ten hloh ako ju. Malo sa chovaju konzsky bohuzial veru, preto by som si chcel zadovazit este jeden par, pre mna su to strasne mily a krasny vtaci. Tak isto sa chystam kupit papagajov kapskych ktorých taktiez nie je vela.Uvidime ci sa mi odchov podari, kazdopadne dam vedet.
Prajem vela úspechov aj Vam vo Vasich odchovoch.

Dakujem podobne.
napsal(a):
Dobry den, ano samica je trocha obrana na hlave, samec sa o nu prilisne stara. Ale zacal som im davat teraz na ohryz hlohove vetvy a chvalabohu sa mi zda ze sa im to upravuje, uz okusuje ten hloh ako ju. Malo sa chovaju konzsky bohuzial veru, preto by som si chcel zadovazit este jeden par, pre mna su to strasne mily a krasny vtaci. Tak isto sa chystam kupit papagajov kapskych ktorých taktiez nie je vela.Uvidime ci sa mi odchov podari, kazdopadne dam vedet.
Prajem vela úspechov aj Vam vo Vasich odchovoch.
Jaký máte podddruh konžáků? G.G. nebo G.F. ?

Dobry den, je to poddruh G.F. 8 rocny par.