Různé barvy,různé síly , délky až 7 m ,cena jak pro koho.
https://www.halovesystemy.cz/sendvicove-izolacni-pur-panely-pur-panel-stena#.XEwrplVKj3g
Dobrý deň.
Mam postavenú halu z pur panelov o hrúbke stien 10 cm zelenej farby, strecha 10cm bielej farby, strop vo výške 2.5m o hrúbke 5cm. Medzisteny su z plastoveho pur panelu o hrubke 2.5cm. Hala ma 340m2 vykurujem kotlom na peletky, spotreba 2 mechy na 24hod teplota od 18 do 20 C. Hala bola troška drahšia nakoľko pri týchto rozmeroch som musel robiť ocelovu pozinkovanu konstrukciu.
Dobrý den,barva není problém dnes vám udělají barvu dle vzorník škála je veliká. Prodejců je spousta a výrobců též stačí projet internet,nebál bych se ani poláků cena je levnější. Na cenu má velký vliv tloušťka plechů dělá se od 0,4 ,0,55 atd .Jsou prodejci který vám prodají i potřebné listy v dané barvě. Montovaly jsme pět hal délka cca100m šíře 12 až 24 m na drůbež prace rychlá a čistá.Pur panely se dají řezat po délce rozbruskou ale lepší je okružní pila (mafl)stačí jemný kotouč na dřevo. Na střechu dělají i prosvetlovaci panely.Panely jsou samonosne, při větších rozměrech stačí jednoduchá konstrukce z ocelových jeklu 50x50.Při velkých a vysokých halách je to o ocelové konstrukci.Jestli máte další dotazy zavolejte mi tel mám na profilu.Chovu zdar
Samozrejme farba je problém. Nepouzivajte tmavu strechu. Vobec nechodte do farieb antracit alebo cierna. Budova bude mat veľku roztaznost a bude sa prehrievat popripade trus na antracitovom alebo ciernom panely takmer zhory cez leto a zostane tam flak. Z mojho pohladu je veľmi vhodné aby vnútorná strana panelov bola biela. Oproti tmavej máte menšie nároky na osvetlenie nakolko biele steny roznasaju lepsie svetlo. Ja mam na zákazku vyrobene led pasiky ktore svietia do stropu a od stropov sa svetlo odraza po celom zalete. Mam senzory ktore prenasaju intenzitu slnka a podla toho upravuju intenzitu osvetlenia aby vtaky nelietali zo svetla do tmy a samozrejme na noc svietia dlhsie ako slnko aby vtaky nocovali vo vnútri. Nebudem sa rozpisovať je to na celý článok.
atiasss
napsal(a):
Dobrý deň.
Mam postavenú halu z pur panelov o hrúbke stien 10 cm zelenej farby, strecha 10cm bielej farby, strop vo výške 2.5m o hrúbke 5cm. Medzisteny su z plastoveho pur panelu o hrubke 2.5cm. Hala ma 340m2 vykurujem kotlom na peletky, spotreba 2 mechy na 24hod teplota od 18 do 20 C. Hala bola troška drahšia nakoľko pri týchto rozmeroch som musel robiť ocelovu pozinkovanu konstrukciu.
Tak to je paráda, hodně se mi to líbí klobouk dolu
Adam456
napsal(a):
Dobrý deň, skúste si prečítať najnovšie číslo časopisu Papoušky.
Pán Vojtěch Trhoň tam opisuje dopodrobna svoje zálety s PUR panelov .
Tak Vojto ma dosť skúsenosti s chovom ten bude vedieť určite poradiť. Ono je veľmi potrebne pri stavbe zariadenia vediet co človek očakáva a aká bude údržba v budúcnosti. Ja som si staval halu sám aby bola do detailov dotiahnuta pre potreby chovu a nizkoenergeticka aj za cenu vyšších nákladov na stavbu. Držím palce. Potom vložte foto. Ja možno spravím na jar krátke video chovneho zariadenia nakoľko som obmedzil návštevy. Bude to na mojm fb alebo na fb Aracarigarden
atiasss
napsal(a):
Dobrý deň.
Zdravim Vratko,
paráda, sice pravda to už je trošku jiná liga, ale líbí se mi ten styl! zas pořádně velké voliery, žádné 1m*1m a sekat to jak baťa cvičky...
Ať se Vám letos zadaří sezona!
tydýt
napsal(a):
Ahojky,
nešetřete na síle, já mám 5-6 cm, jak kde, ale myslím, že na nízkou spotřebu topení je min 10 cm. Strop spíše 12 cm. Ty haly co staví atiasss jsou super. Závidím, ale v dobrém. Já mám ve vnitř také zámkovku, ale ta se mi neosvědčila, špatně se zametá a uklízí.
i.
Ahoj.
Ja mám vtáky ktoré majú redsi trus. Na dlažbe mám zhruba 3cm vrstvu piesku. Každých 10dni sa zhrabe trus a piesok je čistý. Raz za 2 mesiace sa do každej volierky doplní asi jedno vedro s čistým pieskom. Ale samozrejme asi bude lepsie podlahove kurenie a dlažba na zem ale zatial som nejako nepocitil negativa pri tom piesku. A pri piesku a radiatoroch sa menej dostáva prachu do ovzdušia ako pri podlahovke. Mám viacej drobnosti ktore som dlho riešil aby to spĺňalo "moje" požiadavky. Dlho som nespavaval a všetko má svoj význam. Teda aspoň podľa mňa 🤔🤔🤔
Dobrý den, foto hal na chov drůbeže co jsme realizovaly .Jestli by měl někdo zájem jsme schopny realizovat i zálety z pur panelu pro chov papoušků.Podobná hala co má Atiasss není problém.Foto je ze dvou akcí Vice info po tel:608923577
nebo na https://tespostavebni.cz/nase-sluzby/oplasteni-hal