Zdravím, nepoveze někdo rosela pestrá Gold samce.? Nebo něco k této samici.
satelit
napsal(a):
Novinka. V sobotu se začalo platilo parkovné za auta na burze Českých Budějovicích
Zajistit WC pořadatele nedovedou.??.Je to trapné.Na WC se chodí zalévat stromy a nebo budovy.
Dobrý den.
Jsem členem výboru ZO ČSCH a také mne samotného tato novinka v sobotu ráno překvapila. Proto jsem ihned vyhledal a vyzpovídal našeho předsedu, abych zjistil, proč k tomuto opatření došlo. Chápu, že nadávat na nenažranost pořadatelů je hned to první, co návštěvníky napadne. Skutečnost je však taková, že se Českobudějovické Výstaviště rozhodlo navýšit cenu nájmu. Jsou to jejich podmínky a my na ně musíme buď přistoupit, nebo s burzami skončit. Prostě příjem ze vstupného již nepokryje náklady. Navyšovat cenu vstupného 30 Kč jsme již nechtěli a proto se na poslední chvíli rozhodlo vybírat parkovné 10 Kč za auto. Připadá nám to jako nejschůdnější řešení. Za parkování se dnes vybírá téměř všude a při vícečlenné posádce vozu je to zátěž minimální.
Absence WC v zimním období je dlouhodobým problémem. Objekt není vytápěn a proto hrozí zamrznutí vody a poškození potrubí. Výčitka je to však zcela oprávněná a proto to budeme muset s Výstavištěm řešit razantněji.