Dobrý den .Ve voliéře mám korely,andulky,neofémky tyrkysové,neofémky ozdobné a nic mi nedělají.Záleží na velikosti voliéry a vzdáleností budek.Horší by byl stejný druh neofém ale vždy záleží na povaze daného druhu.Já osobně mám samičku tyrkysovou tak klidnou že při kontrole vajec jsem jí vzal do ruky a po kontrole jsem jí znovu posadil na vejce.
Nejlepší bude zkusit jak si ptáci sednou a sledovat reakce.To je na chovu to nejlepší ta rozmanitost možností.Mnoho zdaru v chovu těchto krásných opeřenců.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Jak máte velkou volieru a kteří ptáci z této sestavy odchovali až k odstavu? Pro Chovatel1
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Martin18
napsal(a):
Dobry den chci se zeptat jestli je mozne chovat v jedne voliere par neofemy tyrkysove a par ozdobnych.
Možné je všechno,ale nedělal bych to!
Chovatel 1
napsal(a):
Venkovní v-2m,š-1m,d-2m.Vnitřní v-2m,š1,5m,d-1,5m.Sedělo vše(korely,andulky,neof.tyrkysové i ozdobné).Pouze ozdobné měli neoplozené vajíčka jinak bylo dost mládých.Ve voliéře mám 2x korely,1x andulky,1x tyrkysové,1x ozdobné.Keždému to funguje jinak.
Tak to si nedovedu v tak malé voliéřa představit. V té mám jeden pár bourků a párek astrildů rákosních. Dole křepelky. Když mají mmalé, zdá se mi i takhle velká voliéra malá.
Chovatel 1
napsal(a):
Venkovní v-2m,š-1m,d-2m.Vnitřní v-2m,š1,5m,d-1,5m.Sedělo vše(korely,andulky,neof.tyrkysové i ozdobné).Pouze ozdobné měli neoplozené vajíčka jinak bylo dost mládých.Ve voliéře mám 2x korely,1x andulky,1x tyrkysové,1x ozdobné.Keždému to funguje jinak.
Jo pardon, nevšimla jsme si, že máte ještě vnitřní..