Kakarik rudočelý

Prodám Kakariki rudočelého - Dobrý den prodávám dva samce kakarik rudočelý...
300 Kč
Dobrý den, prosím o radu. Mám pár ručně dokrmených Kakariki (loňský odchov).
Ze začátku bylo vše v pořádku ale poté co samička snesla pár vajec, začal sameček velmi agresivně napadat mého přítele (jen jeho, na mě je hodný).
Ze snůšky nic nebylo, tak jsem doufala že ho to agresivní chování pustí. Bohužel se začalo stupňovat a nyní jsem dostala doma ultimátum, musela jsem omezit i jejich pobyt mimo klec.... :(
Dá se s tím něco dělat?
iXka
napsal(a):
Dobrý den, prosím o radu. Mám pár ručně dokrmených Kakariki (loňský odchov).
Ze začátku bylo vše v pořádku ale poté co samička snesla pár vajec, začal sameček velmi agresivně napadat mého přítele (jen jeho, na mě je hodný).
Ze snůšky nic nebylo, tak jsem doufala že ho to agresivní chování pustí. Bohužel se začalo stupňovat a nyní jsem dostala doma ultimátum, musela jsem omezit i jejich pobyt mimo klec.... :(
Dá se s tím něco dělat?
Milá slečno,
odpověď je jasná chce se pářit a Vašeho přitele bere jako konkurenci. Mezi samci v toku probíhají souboje o samici, vítěz bere. Jedině je pustit na sebe s přítelem a kdo vyhraje ten je Váš.
Ladamusa
napsal(a):
Milá slečno,
odpověď je jasná chce se pářit a Vašeho přitele bere jako konkurenci. Mezi samci v toku probíhají souboje o samici, vítěz bere. Jedině je pustit na sebe s přítelem a kdo vyhraje ten je Váš.
:D moc děkuji za informaci. Obávám se že v tomto případě je vítěz asi jasný.
Myslíte že kdybych ho vyměnila za samičku že by to bylo lepší? Já chtěla jen domácí mazlíky...