Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.2.2019 12:04
olgasvarhova

XXX.XXX.112.238

Pyrura zelenolící.Mládata před vylihnutim uhynou.Loni i letos stejná situace.Poradí někdo?

8.2.2019 21:48
kubanec

XXX.XXX.103.242

Málo vlhkosti nějaká bakterie a někdy pomůže supervit D za pár kaček možnosti je plno

9.2.2019 10:44
Ondra.b

XXX.XXX.29.6

olgasvarhova napsal(a):
Pyrura zelenolící.Mládata před vylihnutim uhynou.Loni i letos stejná situace.Poradí někdo?

Nejlepší varianta zaslat na pitvu ať zjistíte příčinu a tím pádem víte kterým antibiotikem případně přeléčit.....

9.2.2019 10:46
smidla

XXX.XXX.162.197

kubanec napsal(a):
Málo vlhkosti nějaká bakterie a někdy pomůže supervit D za pár kaček možnosti je plno

Dobry den,

nebo naopak nadmerna vlhkost a mlade se ve skorapce utopi. Nasledkem jsou pak promodrala az navialovela embria pri odstraneni skorapky.
Asi nejrozumnejsi by bylo vzit jedno jeste "zive" vejce a nechat si udelat testy.

S pozdravem smidla.eu

9.2.2019 11:15
arčí88

XXX.XXX.158.34

Zdravím, měl jsem taky problém s plnými vajíčky. Tak jeden rok problém tak jsem si říkal no počkám na další rok zase se to opakovalo tak jsem vzal všechny vajíčka která se nevylíhla dal jsem je do kelímku s vatou. A poslal jsem je k paní Vaidlové do Kralup nad Vltavou, a tam při detailním prohlédnutí pod mikroskopem byli viditelné vlásečnicové prasklinky na skořápce. Tak jsem je nechal 2 ks poslat na rozbor a zjistilo se že byli odumřeli kvůli postupnému vysychání přes skořápky jak tam byli ty vlásečnicové praskliny. Sice jsem zaplatil cca kolem 4500kč. Paní Vaidlová to posílala někam do zahraničí. Sice škoda peněz když se nic neukázalo že je to jen kvůli těm prasklinkám, aspoň jsem byl spokojen že to nebyli nějako nakažený bakterie nebo něco.

9.2.2019 11:34
kubanec

XXX.XXX.103.242

Takže jak jste problém vyřešil ? Měli málo vápníku ?

9.2.2019 19:32
arčí88

XXX.XXX.158.34

Vyměnil jsem podestýlku dal jenom hoblovačky. Dříve jsem dával hoblovačky namíchanou se štěpkami. Přidal jsem více vápníku. A pak v pohodě. Ještě mě udělali 2krát mladé a pak při ohňostroji na silvestra bouchla sousedovi petarda asi 2 metry od voliér a samice se splašila a zabila se.

Přidejte reakci

Přidat smajlík