Prodám pár

Prodám Pyruru zelenolícího - Dobrý den. Prodám tento krásný loňský nepříbuz...
2500 Kč
kubanec
napsal(a):
Málo vlhkosti nějaká bakterie a někdy pomůže supervit D za pár kaček možnosti je plno
Dobry den,
nebo naopak nadmerna vlhkost a mlade se ve skorapce utopi. Nasledkem jsou pak promodrala az navialovela embria pri odstraneni skorapky.
Asi nejrozumnejsi by bylo vzit jedno jeste "zive" vejce a nechat si udelat testy.
S pozdravem smidla.eu
Zdravím, měl jsem taky problém s plnými vajíčky. Tak jeden rok problém tak jsem si říkal no počkám na další rok zase se to opakovalo tak jsem vzal všechny vajíčka která se nevylíhla dal jsem je do kelímku s vatou. A poslal jsem je k paní Vaidlové do Kralup nad Vltavou, a tam při detailním prohlédnutí pod mikroskopem byli viditelné vlásečnicové prasklinky na skořápce. Tak jsem je nechal 2 ks poslat na rozbor a zjistilo se že byli odumřeli kvůli postupnému vysychání přes skořápky jak tam byli ty vlásečnicové praskliny. Sice jsem zaplatil cca kolem 4500kč. Paní Vaidlová to posílala někam do zahraničí. Sice škoda peněz když se nic neukázalo že je to jen kvůli těm prasklinkám, aspoň jsem byl spokojen že to nebyli nějako nakažený bakterie nebo něco.