Zdravím vespolek.
Chtěl jsem se zeptat...v jiných vláknech jsem se dočetl, že nestojí ani za návštěvu. Nemám auto, jel bych tam teď poprvé což obnáší vstávání před šestou a skoro hodinovou cestu šalinou a autobusem. Má teda cenu tam jezdit? Je tam kvalitní nabídka? Dají se tam sehnat i nějaké zajímavosti (myšleno mutace, ne úplně běžné druhy, evropské ptactvo, apod.)?
Díky předem za rady a info.
Pro Didakt: Dobrý den, spíše zde zadejte poptávku/nabídku, co požadujete/nabízíte, pak se uvidí, zda má smysl ji navštívit ;-) Jinak sezóna ještě pořádná není, na jaře se teprve líhnou mláďata, tak se daří spíše těm velkým burzám. Z které části Brna, prosím, jste? Kdyby se mi povedlo utrhnout od rodiny, možná by jsem zajela kouknout, ale neslibuji. Jinak tamní okolí je celkem bohaté na chovatele, tak úplně marné to tam být nemusí. Nedaleko je třeba Papouščí ZOO v Bošovicích. Otvírají tedy až asi v dubnu, ale za návštěvu to tam stojí, člověk se tam pokochá pohledem na papoušky.
misimisi
napsal(a):
Pro Didakt: Dobrý den, spíše zde zadejte poptávku/nabídku, co požadujete/nabízíte, pak se uvidí, zda má smysl ji navštívit ;-) Jinak sezóna ještě pořádná není, na jaře se teprve líhnou mláďata, tak se daří spíše těm velkým burzám. Z které části Brna, prosím, jste? Kdyby se mi povedlo utrhnout od rodiny, možná by jsem zajela kouknout, ale neslibuji. Jinak tamní okolí je celkem bohaté na chovatele, tak úplně marné to tam být nemusí. Nedaleko je třeba Papouščí ZOO v Bošovicích. Otvírají tedy až asi v dubnu, ale za návštěvu to tam stojí, člověk se tam pokochá pohledem na papoušky.
Díky za tip :) No já sháním stehlíka, ale asi zatím marně. Mladé co byly jsou už rozprodané a co chovatelé mají, jsou jejich páry na začínající sezónu. Tak uvidíme... Mě spíš zajímal celkově pohled návštěvníků jestli je burza větší a nabízí hodně nebo je to jen sem tam nějaká andulka, kanár, zebřička a tím to hasne.