Burza v Újezdě u Brna

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.2.2019 16:18
Didakt

XXX.XXX.113.30

Zdravím vespolek.

Chtěl jsem se zeptat...v jiných vláknech jsem se dočetl, že nestojí ani za návštěvu. Nemám auto, jel bych tam teď poprvé což obnáší vstávání před šestou a skoro hodinovou cestu šalinou a autobusem. Má teda cenu tam jezdit? Je tam kvalitní nabídka? Dají se tam sehnat i nějaké zajímavosti (myšleno mutace, ne úplně běžné druhy, evropské ptactvo, apod.)?

Díky předem za rady a info.

19.2.2019 18:14
misimisi

XXX.XXX.243.14

Pro Didakt: Dobrý den, spíše zde zadejte poptávku/nabídku, co požadujete/nabízíte, pak se uvidí, zda má smysl ji navštívit ;-) Jinak sezóna ještě pořádná není, na jaře se teprve líhnou mláďata, tak se daří spíše těm velkým burzám. Z které části Brna, prosím, jste? Kdyby se mi povedlo utrhnout od rodiny, možná by jsem zajela kouknout, ale neslibuji. Jinak tamní okolí je celkem bohaté na chovatele, tak úplně marné to tam být nemusí. Nedaleko je třeba Papouščí ZOO v Bošovicích. Otvírají tedy až asi v dubnu, ale za návštěvu to tam stojí, člověk se tam pokochá pohledem na papoušky.

19.2.2019 19:23
Didakt

XXX.XXX.113.30

misimisi napsal(a):
Pro Didakt: Dobrý den, spíše zde zadejte poptávku/nabídku, co požadujete/nabízíte, pak se uvidí, zda má smysl ji navštívit ;-) Jinak sezóna ještě pořádná není, na jaře se teprve líhnou mláďata, tak se daří spíše těm velkým burzám. Z které části Brna, prosím, jste? Kdyby se mi povedlo utrhnout od rodiny, možná by jsem zajela kouknout, ale neslibuji. Jinak tamní okolí je celkem bohaté na chovatele, tak úplně marné to tam být nemusí. Nedaleko je třeba Papouščí ZOO v Bošovicích. Otvírají tedy až asi v dubnu, ale za návštěvu to tam stojí, člověk se tam pokochá pohledem na papoušky.

Díky za tip :) No já sháním stehlíka, ale asi zatím marně. Mladé co byly jsou už rozprodané a co chovatelé mají, jsou jejich páry na začínající sezónu. Tak uvidíme... Mě spíš zajímal celkově pohled návštěvníků jestli je burza větší a nabízí hodně nebo je to jen sem tam nějaká andulka, kanár, zebřička a tím to hasne.

19.2.2019 19:42
roku

XXX.XXX.166.250

je to malá burza

19.2.2019 19:48
mildaaa

XXX.XXX.39.19

Dobry den poveze nekdo mnisky mutace lutino, albino

23.2.2019 08:07
edina

XXX.XXX.60.148

Pokud bude zajem ,muzu vzit 2 samce mnisku,modry,zeleny,vymena mozna.

23.2.2019 08:13
ptáčci

XXX.XXX.80.103

Nepoveze někdo chůvičky samce.

23.2.2019 14:10
alex66

XXX.XXX.32.202

mildaaa napsal(a):
Dobry den poveze nekdo mnisky mutace lutino, albino

Mám na prodej i lutino i albino. Na burzy nejezdím, ale bydlím 10 km od Újezdu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík