Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2019 08:06
eli22

XXX.XXX.58.39

Zdravím. Jaký máte názor na inzeráty bez fotky? Reagujete na ně? Já bych kolikrát i měla o něco zájem, ale bez fotky teda ne.

26.2.2019 08:10
kubanec

XXX.XXX.103.242

Běžná věc furt dokola například amazonan modročelý vínorudý kubánský bez fotek neprodejné když zareagujete a chcete fotky borec vám je pošle do emailu ale v inzerci je furt tvrdošíjně nemá

26.2.2019 08:19
kubanec

XXX.XXX.103.242

No a inzeráty bez fotky to je ještě dobrý pecka jsou inzeráty kde borec napíše foto ilustračni fotka stazena z internetu a když se borce zeptáte proč tam nedá fotky konkrétních ptáků tak vám odpovíme že to neumí to je teprve legrace ......

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.2.2019 09:04

Tak ještě dobrý, když borec napíše, že je to cizí fotka. Ti největší borci strčí ke svému inzerátu fotku cizího ptáka a normálně se tváří, že je to ten jejich.

26.2.2019 10:13
Lenkok

XXX.XXX.223.3

Ozvala jsem se inzerát bez fotky a byla jsem velmi spokojená.

26.2.2019 10:58

kubanec napsal(a):
Běžná věc furt dokola například amazonan modročelý vínorudý kubánský bez fotek neprodejné když zareagujete a chcete fotky borec vám je pošle do emailu ale v inzerci je furt tvrdošíjně nemá

Pokud fotka není nijak ochraněna třeba tzv. vodoznakem je lehce zneuzitelna což se mnoha chovatelům nelíbí.... Já mám tu výhodu že na inzerát neprodávám a když už tak max jednou do roka a to taky vždy uvádím foto pouze na vyžádání

26.2.2019 11:07
kubanec

XXX.XXX.103.242

No já se osobně nebojim a je mi jedno jestly někdo někde použije moje fotky chovám nemutačni ptáky když se někdo zabývá mutacemi tak chápu že je třeba na fotky citlivější ale jestly je pošle bez nejaké ochranné známky někomu do emailu tak to vyjde na stejno toť můj názor

26.2.2019 11:15
were

XXX.XXX.48.33

Dobrý den, myslim si, že tato diskuze nemá valného významu. Je přeci každého věc jestli foto vloží nebo ne. A kupující má také na výběr na jaký inzerát odpoví.
Já osobně fotky vkládám pokud to jde. Jsou také starší chovatele mezi námi, kteří nemají techniku nebo to neumí. Pokud nějakého ptaka kupují stejně si ho prohlednu osobně. A pak se rozhodnu jestli koupím nebo ne.

26.2.2019 11:16
Ladamusa

XXX.XXX.201.122

kubanec napsal(a):
No já se osobně nebojim a je mi jedno jestly někdo někde použije moje fotky chovám nemutačni ptáky když se někdo zabývá mutacemi tak chápu že je třeba na fotky citlivější ale jestly je pošle bez nejaké ochranné známky někomu do emailu tak to vyjde na stejno toť můj názor

Názor dobrý, ale kurňa těch chyb.

26.2.2019 11:19
Ladamusa

XXX.XXX.201.122

Fotka je jedna věc, ale skutečnost druhá. Pokud něco chci, jsem ochoten se autem dopravit na místo a pokud se mi něco nelibí odjedu zpět. Nejlepší je vše vidět naživo. Pták na fotce neskáče ani nelétá.

26.2.2019 11:20
Venca013

XXX.XXX.176.130

were napsal(a):
Dobrý den, myslim si, že tato diskuze nemá valného významu. Je přeci každého věc jestli foto vloží nebo ne. A kupující má také na výběr na jaký inzerát odpoví.
Já osobně fotky vkládám pokud to jde. Jsou také starší chovatele mezi námi, kteří nemají techniku nebo to neumí. Pokud nějakého ptaka kupují stejně si ho prohlednu osobně. A pak se rozhodnu jestli koupím nebo ne.

Máte naprosto pravdu

26.2.2019 11:21
kubanec

XXX.XXX.103.242

Ladamusa napsal(a):
Názor dobrý, ale kurňa těch chyb.

Nojo no

26.2.2019 11:26
kubanec

XXX.XXX.103.242

were napsal(a):

No jednou jsem jel od velký biteše do liberce na pár amazonanu kde samice byla trochu škubla bez fotky čekal mě tam úplně oškubanej pták a sebejistej pan chovatel kterej byl na ranu tenkrát jsem začínal dnes bych ho asi trefil

26.2.2019 11:26

kubanec napsal(a):

No takhle jak jste to napsal se může zdát že to vyjde nastejno ale opak je pravdou😉pokud dám inzerát s fotkou a prohlidne si ho třeba za den 150 lidi je tady 150 šanci možného stáhnutí a zneužití fotky kdežto pokud se mi na inzerát bez fotky ozve 3-5 lidi tak možnost stáhnutí a zneužití fotky eliminuji takřka k nule

26.2.2019 11:27
kubanec

XXX.XXX.103.242

Takže jsou chovatele kteří tu fotku opravdu dát neumi a pak hovada kteří vědí proč to dělají timto jsem navazal na muj předešli příspěvek

26.2.2019 11:36

kubanec napsal(a):
Takže jsou chovatele kteří tu fotku opravdu dát neumi a pak hovada kteří vědí proč to dělají timto jsem navazal na muj předešli příspěvek

Určitě i takoví se najdou ale jak už sem psalpokud už dám inzerát vždy pripisu foto pouze na vyžádání pak už záleží na dotyčném jestli si o tu fotku napíše nebo ne... Myslím si že napsat jeden mejl není až taková strašná práce... Nicméně jak už sem podotkl já si stim hlavu nedělám za poslední tři roky sem podal dva inzeráty

26.2.2019 11:49
kubanec

XXX.XXX.103.242

Tak samozřejmě záleží jaký druhy kdo chová dříve v přerově byl oratrix vzacnost teď v posledni době je jich tam plno amazonan žlutokrky dříve v inzerci se neukazal teď se ukazuji co platilo několik let pozpátku dnes už neplati trh se vyvíjí a mění

26.2.2019 13:35
kkki

XXX.XXX.54.193

Taky neumím vkládat fotky, s prodejem jsem zatím problém neměl.K.

26.2.2019 13:38
eli22

XXX.XXX.58.39

Ladamusa napsal(a):
Fotka je jedna věc, ale skutečnost druhá. Pokud něco chci, jsem ochoten se autem dopravit na místo a pokud se mi něco nelibí odjedu zpět. Nejlepší je vše vidět naživo. Pták na fotce neskáče ani nelétá.

No nevím, prodávám hodně do zahraničí a pochybuju, že by někdo z Rakouska, Chorvatska nabo SLovinska přijel jen tak na blind.

26.2.2019 14:33
Seneg

XXX.XXX.242.244

eli22 napsal(a):
No nevím, prodávám hodně do zahraničí a pochybuju, že by někdo z Rakouska, Chorvatska nabo SLovinska přijel jen tak na blind.

Až tak jo?Ještě před rokem jste měla jednu voliéru a ted je z vás exportér.

26.2.2019 14:48

eli22 napsal(a):

A co Vám nebo jinému kupujícímu brání si o tu fotku napsat mejlem případně zavolat a domluvit se ať tu fotku prodávající pošle?? Tak samo jde poslat i video vše je jen o domluvě... Pokud něco chci tak s prodávajícím začnu komunikovat a je to a buďto vám tu fotku(video) pošle nebo ne. V tom druhém případě sním dále komunikovat nemusíte nemusíte nikam jezdit a máte po starostech

26.2.2019 14:54
eli22

XXX.XXX.58.39

Seneg napsal(a):
Až tak jo?Ještě před rokem jste měla jednu voliéru a ted je z vás exportér.

Mám pořád to samé. Jen tři páry papoušků, které odchovávají. A nevím, co je divného na tom, že prodávám do zahraničí, žádný exportér ze mě není. Vy byste odmítl, kdybyste měl prodat ven, teď jsem nepochopila Vaši narážku. Vysvětlete.

26.2.2019 16:56
arčí88

XXX.XXX.66.98

Můj názor je takový. Každý si může dát tady inzerát jestli si dá fotku nebo nedá je pouze jeho věc. Nikde není napsáno že u každého inzerátu musí být fotka. Já dávám spíše u dražších a větších druhů u andul a korel občas. Nevím jestli tady bylo zmíněno že kdo chce koupit bez fotky tak koupí bez fotky a na místě se rozhodne.

26.2.2019 19:17
kkki

XXX.XXX.54.213

Fotka Vám stejně řekne jen málo,pokud chovatele neznáte,potřebujete opeřence vidět naživo.Celkový stav,chovatelské zařízení,rodiče kvalita opeření.K.

Přidejte reakci

Přidat smajlík