Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak ještě dobrý, když borec napíše, že je to cizí fotka. Ti největší borci strčí ke svému inzerátu fotku cizího ptáka a normálně se tváří, že je to ten jejich.

kubanec
napsal(a):
Běžná věc furt dokola například amazonan modročelý vínorudý kubánský bez fotek neprodejné když zareagujete a chcete fotky borec vám je pošle do emailu ale v inzerci je furt tvrdošíjně nemá
Pokud fotka není nijak ochraněna třeba tzv. vodoznakem je lehce zneuzitelna což se mnoha chovatelům nelíbí.... Já mám tu výhodu že na inzerát neprodávám a když už tak max jednou do roka a to taky vždy uvádím foto pouze na vyžádání
Dobrý den, myslim si, že tato diskuze nemá valného významu. Je přeci každého věc jestli foto vloží nebo ne. A kupující má také na výběr na jaký inzerát odpoví.
Já osobně fotky vkládám pokud to jde. Jsou také starší chovatele mezi námi, kteří nemají techniku nebo to neumí. Pokud nějakého ptaka kupují stejně si ho prohlednu osobně. A pak se rozhodnu jestli koupím nebo ne.
kubanec
napsal(a):
No já se osobně nebojim a je mi jedno jestly někdo někde použije moje fotky chovám nemutačni ptáky když se někdo zabývá mutacemi tak chápu že je třeba na fotky citlivější ale jestly je pošle bez nejaké ochranné známky někomu do emailu tak to vyjde na stejno toť můj názor
Názor dobrý, ale kurňa těch chyb.
were
napsal(a):
Dobrý den, myslim si, že tato diskuze nemá valného významu. Je přeci každého věc jestli foto vloží nebo ne. A kupující má také na výběr na jaký inzerát odpoví.
Já osobně fotky vkládám pokud to jde. Jsou také starší chovatele mezi námi, kteří nemají techniku nebo to neumí. Pokud nějakého ptaka kupují stejně si ho prohlednu osobně. A pak se rozhodnu jestli koupím nebo ne.
Máte naprosto pravdu
were
napsal(a):
No jednou jsem jel od velký biteše do liberce na pár amazonanu kde samice byla trochu škubla bez fotky čekal mě tam úplně oškubanej pták a sebejistej pan chovatel kterej byl na ranu tenkrát jsem začínal dnes bych ho asi trefil

kubanec
napsal(a):
No já se osobně nebojim a je mi jedno jestly někdo někde použije moje fotky chovám nemutačni ptáky když se někdo zabývá mutacemi tak chápu že je třeba na fotky citlivější ale jestly je pošle bez nejaké ochranné známky někomu do emailu tak to vyjde na stejno toť můj názor
No takhle jak jste to napsal se může zdát že to vyjde nastejno ale opak je pravdou😉pokud dám inzerát s fotkou a prohlidne si ho třeba za den 150 lidi je tady 150 šanci možného stáhnutí a zneužití fotky kdežto pokud se mi na inzerát bez fotky ozve 3-5 lidi tak možnost stáhnutí a zneužití fotky eliminuji takřka k nule

kubanec
napsal(a):
Takže jsou chovatele kteří tu fotku opravdu dát neumi a pak hovada kteří vědí proč to dělají timto jsem navazal na muj předešli příspěvek
Určitě i takoví se najdou ale jak už sem psalpokud už dám inzerát vždy pripisu foto pouze na vyžádání pak už záleží na dotyčném jestli si o tu fotku napíše nebo ne... Myslím si že napsat jeden mejl není až taková strašná práce... Nicméně jak už sem podotkl já si stim hlavu nedělám za poslední tři roky sem podal dva inzeráty
Ladamusa
napsal(a):
Fotka je jedna věc, ale skutečnost druhá. Pokud něco chci, jsem ochoten se autem dopravit na místo a pokud se mi něco nelibí odjedu zpět. Nejlepší je vše vidět naživo. Pták na fotce neskáče ani nelétá.
No nevím, prodávám hodně do zahraničí a pochybuju, že by někdo z Rakouska, Chorvatska nabo SLovinska přijel jen tak na blind.

eli22
napsal(a):
No nevím, prodávám hodně do zahraničí a pochybuju, že by někdo z Rakouska, Chorvatska nabo SLovinska přijel jen tak na blind.
A co Vám nebo jinému kupujícímu brání si o tu fotku napsat mejlem případně zavolat a domluvit se ať tu fotku prodávající pošle?? Tak samo jde poslat i video vše je jen o domluvě... Pokud něco chci tak s prodávajícím začnu komunikovat a je to a buďto vám tu fotku(video) pošle nebo ne. V tom druhém případě sním dále komunikovat nemusíte nemusíte nikam jezdit a máte po starostech
Seneg
napsal(a):
Až tak jo?Ještě před rokem jste měla jednu voliéru a ted je z vás exportér.
Mám pořád to samé. Jen tři páry papoušků, které odchovávají. A nevím, co je divného na tom, že prodávám do zahraničí, žádný exportér ze mě není. Vy byste odmítl, kdybyste měl prodat ven, teď jsem nepochopila Vaši narážku. Vysvětlete.
Můj názor je takový. Každý si může dát tady inzerát jestli si dá fotku nebo nedá je pouze jeho věc. Nikde není napsáno že u každého inzerátu musí být fotka. Já dávám spíše u dražších a větších druhů u andul a korel občas. Nevím jestli tady bylo zmíněno že kdo chce koupit bez fotky tak koupí bez fotky a na místě se rozhodne.