Dobrý den,
chtěl bych se zeptat ostatních uživatelů, jaké máte zkušenosti s inzeráty bez zadaného telefonního čísla? Já už jsem takto psal asi na pět různých inzerátu bez uvedeného telefonu a vždy bez odpovědi.
Myslím, že by nebylo od věci, kdyby se správci Ifauny zamysleli nad povinným číslem v inzerátu. Myslím, že kdo myslí inzerát vážně, nemá problém s tím, zadat telefon. Tuším, jestli už to takhle kdysi dokonce na Fauně nefungovalo? Co si myslíte Vy a jaké máte zkušenosti s inzeráty bez udaného telefonu?
Fylip
Já s tím problém nemám, číslo uvádím.. Až sám podáte více izerátů, máte na iFAUNĚ zatím 2, tak možná uznáte důvody některých nezveřejnit číslo a nechat zprostředkování na redakci. Když neodpovídá, nemá zájem o vaši poptávku, ale má váše číslo nebo E-mail, Vy nemáte nic. To je jediné negativum této komunikace. Možná někdo dá inzerát jen jako průzkum trhu. Povinnost uvést číslo tel. bych nezaváděl.
Nedělal bych z toho vědu,je to jako s fotem a pod. Inzerát,který se mi nezdá prostě ignoruji a mám klid.Každému vyhovuje něco jiného,jeden volá druhý radši píše emaily,stačí si vybrat. Kdo neuvede spojení,těžko prodá.
Já osobně,když se mi něco líbí a je tam číslo,volám. Když ne ,hledám jinde.
Povinnost je blbost.