Prodej

Prodám Alexandra malého - Loňské kusy z venkovní celoroční voliéry...........
1000 KčDobrý den,mám pár Alexů malých,od 20.2. začala samice snášet.Má 5 vajec,bohužel zřejmě neoplozená,do dnes při prosvícení jsou světlá,jen žloutek.Dnes je tomu tedy 20 dní.Mám je sebrat? Zahnízdí znovu? Už by určitě byl vidět zárodek né?! Jinak se samec snaží pěkně,ale na sobě jsem je neviděla,mám i vnitřní vytapěný zálet,doufala jsem,že si to t řeba upletli vevnitř,kam na ně není vidět,ale bohužel,asi to samec neumí,pozorovala jsem jak sedí vedle samice a tímto způsobem se s ní páří,je to trouba.:)Je možné,že to prostě neumí,nebo nikdy umět nebude? Samici jsou skoro 3 roky,samec je o malo starší.
G.H.
napsal(a):
Dobrý den,mám pár Alexů malých,od 20.2. začala samice snášet.Má 5 vajec,bohužel zřejmě neoplozená,do dnes při prosvícení jsou světlá,jen žloutek.Dnes je tomu tedy 20 dní.Mám je sebrat? Zahnízdí znovu? Už by určitě byl vidět zárodek né?! Jinak se samec snaží pěkně,ale na sobě jsem je neviděla,mám i vnitřní vytapěný zálet,doufala jsem,že si to t řeba upletli vevnitř,kam na ně není vidět,ale bohužel,asi to samec neumí,pozorovala jsem jak sedí vedle samice a tímto způsobem se s ní páří,je to trouba.:)Je možné,že to prostě neumí,nebo nikdy umět nebude? Samici jsou skoro 3 roky,samec je o malo starší.
Zahniezdia znovu.
G.H.
napsal(a):
Asi to nebude k ničemu co? Vyhodím je.A co ten samec,myslíte,že se samec naučí nasednout na samici?Protože jsem je viděla jen vedle sebe jak se snaží pařit.
Dobrý, určite zahniezdia znova. Samec sa to naučí. Nechajte im aspoň začas len pevné a rovné bydlá a trochu viac kľudu.