ARA HYBRID ( arakanga x ararauna )

Prodám Aru arakangu - Predám ARA CATALINA, odchov 2024, 1ks samica odchov p...
EmilHorvath
XXX.XXX.226.172
Dobrý den, chcel by som sa spytat na možnú infekciu horných dýchacich ciest, alebo nosnej dutiny, mozno priedušiek u exotikých vtakov ako je ara arakanga. Máme ju teraz cez zimu v pivnici inak je v lete vonku. Je tam mozný výskyt plesní, ale nie v ziadnom prípade nejakom extremnom mnozstve, len trocha pri dverach kde je vlhko. Inak je tam sucho a teplo. zda sa mi ze ma ara cervene nozdry a sem tam kycha. Boli sme s manzelkou u veterinara a ta nam povedala, ze je v poriadku ze ked bude teplejsie bude vsetko oka alebo si mam vyhladat nejake preparaty na dychacie cesty na internete. A ze sama nevie, ale mam sa poradit asi aky druh antibiotik by zabral s niekym, kto sa vyzna v exotickych vtakoch. Ona je lekarka len pre cicavce. Som z okolia Noveho mesta nad Vahom a v okoli niekto taky nie je.
Dakujem za radu, mozete mi niekto poradit bud nejake lieky, antibiotika, ktore ste davali Vasim papagajom, aby som ich mohol konzultovat s veterinarkou? Viem je to chore takto to riesit,ale chcem byt informovany.
Dakujem
Emil Horvath a manzelka
EmilHorvath
XXX.XXX.226.172
Dakujem Vam za rady uz som pisal dalsim veterinarom aj v cecchach, snad sa niekto ozve a ked tak pojdem do Ciech, ked tu na Slovensku je to slaboa:)
Dakujem Vam vsetkym za rady.