Dobrý den poradí někdo mutaci ? Je to samička r,17 .Podle mě skořicová straka. Vůbec se nevyznám v těch genetických kalkulačkách ,tak ještě jestli někdo neví jaký by mohla mít mladý s šedým přírodním samcem? Děkuji za názory.
Jirka 001
napsal(a):
Dobrý den poradí někdo mutaci ? Je to samička r,17 .Podle mě skořicová straka. Vůbec se nevyznám v těch genetických kalkulačkách ,tak ještě jestli někdo neví jaký by mohla mít mladý s šedým přírodním samcem? Děkuji za názory.
ja bych rekl ze je to svetle seda straka
Jirka 001
napsal(a):
Máte skořicovou straku. Určení mladých je problematické jelikož asi těžko budete mít přírodního samce na nic neštěpícího.Pokud by tomu tak bylo, tak by byl odchov následující:
1.0 přírodní x 0.1 přírodní straka(ADM) skořicová
1.0 přírodní /straka(ADM) skořicová
0.1 přírodní /straka(ADM)
Nechte se překvapit:-)
Jirka 001
napsal(a):
V Korelách se sice nevyznám, ale musím Vám pochválit voliéru. Ta je luxusní!