Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.3.2019 09:07
Jirka 001

XXX.XXX.155.49

Dobrý den poradí někdo mutaci ? Je to samička r,17 .Podle mě skořicová straka. Vůbec se nevyznám v těch genetických kalkulačkách ,tak ještě jestli někdo neví jaký by mohla mít mladý s šedým přírodním samcem? Děkuji za názory.

13.3.2019 16:24
kafiko

XXX.XXX.31.161

Jirka 001 napsal(a):
Dobrý den poradí někdo mutaci ? Je to samička r,17 .Podle mě skořicová straka. Vůbec se nevyznám v těch genetických kalkulačkách ,tak ještě jestli někdo neví jaký by mohla mít mladý s šedým přírodním samcem? Děkuji za názory.

ja bych rekl ze je to svetle seda straka

13.3.2019 17:24
Miroslav Bláha

XXX.XXX.168.116

Jirka 001 napsal(a):

Máte skořicovou straku. Určení mladých je problematické jelikož asi těžko budete mít přírodního samce na nic neštěpícího.Pokud by tomu tak bylo, tak by byl odchov následující:
1.0 přírodní x 0.1 přírodní straka(ADM) skořicová
1.0 přírodní /straka(ADM) skořicová
0.1 přírodní /straka(ADM)
Nechte se překvapit:-)

13.3.2019 18:06
bayka

XXX.XXX.0.70

Jirka 001 napsal(a):

V Korelách se sice nevyznám, ale musím Vám pochválit voliéru. Ta je luxusní!

13.3.2019 19:56
Jirka 001

XXX.XXX.155.49

Děkuji za poznatky ,opravdu se budu muset nechat překvapit ,protože s tím samcem to je velká neznámá. A děkuji za pochvalu voliéry ,ještě v ní mám další pár korel ,jeden pár andulek a papoušky nádherný

Přidejte reakci

Přidat smajlík