Prodej

Prodám Alexandra malého - Loňské kusy z venkovní celoroční voliéry...........
1000 Kč
misimisi
napsal(a):
Na Vaší fotografii vidím peří jen na křídlech, tak by jsem si to také tak myslela 😄 u Alexvelky vidím bílou a žlutou. Ale fotka může klamat, koukám z mobilu, no. Ať dělají jen radost oběma 😉
No přesně jak říkáte ze tam vidíte bílou ale na mojem mladém žádná bílá ,hlavně na zádech , no jak jsme se dozvěděli později co jsou rodiče zač tak jsem sám zvědav zda se tam nějak projeví ta hlava ocas
Alexvelky
napsal(a):
Znam lutino 😃proto me zarazi nazloutla kridla a bile ocasni kdyz uz nemuze to byt. Lutino mozna to bude creme ino .rodice jsou 1.0albinovioleta hlavaocas 0.1modra/hlavaocas no uvidime
Koukám na to v kalkulačce, že by to bylo 0,1 modrá ino cleartail? Když by se to teoreticky nemělo projevit? 🤔😉😄
Cremeino hlava ocas? Nebo jen/hlava ocas ,oliva hlava ocas ,modry/hlava ocas
Alexvelky
napsal(a):
U cremina nepoznate takze je to bud hlava nebo stepak u modreho je zcela videt ze je jen stepak a oliva je podlozeny od vedlejsiho paru 1.0sedy hlava ocas +0.1oliva hlava ocas nebod jich bylo v hnizde 6
Zdravím bavíme se tu o olive zelený pták se dvěma faktory tmavnuti a měl jste všech 6 stejných hm
Alexvelky
napsal(a):
Tim sem myslel ze bylo v hnizde 6 mladat bože ,tady je lepsi nikomu nic nerikat a neresit takze to nereste vubec a nevsimejte si prispevku ✌✌✌
Tak pořád tu někdo mele ze ma rodiče olivu hlava ocas tak se ptám zda je to zelený pták se dvěma faktory tmavnuti tak se nevstekejte když máte ptáky sedozelené jen o tohle mi šlo