Dobrý den,
od pana Ballasche jsem si nechala udělat během několika let 5 voliér /velkých klecí/ na zakázku. Všechny byly zhotoveny přesně podle mých požadavků /nákresu/. S voliérami i s cenou jsem byla tedy spokojena.
Pan Ballasch má ale jednu velkou nectnost. Nikdy nedodržel termín dodání. Na poslední, v loňském roce,sem čekala po dohodnutém termínu, po neustálých urgencích a ze strany pana Ballasche po naivních a někdy i primitivních výmluvách 4 měsíce. Doporučuji do smlouvy sjednat na nesplnění termínu sankce, nebo si objednat voliéru s půlročním předstihem. Možná ale dodání přes e shop funguje bez problémů, s tím nemám zkušenosti.
Máme stejnou zkušenost. Máme 14 volier od p. Ballasche a vše v pohodě drží i funguje. Bohužel termín dodání je hrůza, u posledních volier jsme museli vše zrušit a shánět jinde materiál a vyrábět se muselo komplet svépomocí protože přetahoval termín o hodně dlouhou dobu,dokonce poslal číslo staré objednávky ať si myslíme, že je chyba na straně přepravce ...
Za nás práce dobrá, ale termín doručení prostě hrůza!
MIST
napsal(a):
Když se objedná materiál, s tím že by to mělo být do 14-ti dnů u mě? Myslíte, že to bude problém?
Podle vlastní zkušenosti problém bude a já již nikdy více ,čekat více jak 3.měsíce po dohodnutém termínu.Ostatní voliéry jsem si nechal stavět (nařezat) u pana Zelinky a naprostá spokojenost.
SpokojenýPaposek

XXX.XXX.145.9
Dobrý den, my nabízíme materiál na stavbu volier (plastové spojky od 5,- kc; hl. profil od 37,-kc, atd.). Hl. profil Vám můžeme narezat i na míru. Dodání je většinou do druhého pracovního dne od objednání. Reference na nás můžete najít např. na facebooku Spokojený papoušek. Hezký den. Zborilova M. www.spokojenypapousek.cz
Uživatel s deaktivovaným účtem

Spokojený papoušek 😉 firmu mohu doporučit
Rychlé dodání a vše v pořádku.
Dobrý den,jestli je to ještě aktuální tak skvělá spolupráce na výrobu voliér je s fa ALUGROPRO.Vyrobí a dodají se vším ( spojky,šrouby,panty,otočné pulty s miskami,pletivem esafort) Levně ! Doporučuji ! Moje voliéry 3 kóje šířka 1m,výška 2m,hloubka 2m cena 17000,-Domluva po E- mailech i telefonicky,zaslání PPL,vše na termín.