Alexandr Velký

Prodám Alexandra velkého - Prodám samičku alexandra velkého chovnou rok 201...
3000 KčJanskahelena
XXX.XXX.250.50
Dobrý den, moc rádi bychom si pořídili Alexandra velkého, jenže bydlíme v bytě, což znamená, že máme mnoho sousedů. Tak se chci zeptat jestli je Alexandr velký tak hlučný, třeba oproti korele. Doma už máme korelu s andulkou a zatím s tím žádný soused problém neměl. Dočetli jsme se že samice Alexandra velkého je prý o něco tišší než samec. Samozřejmě že bysme se mu věnovali od rána do večera, co nejvíc by to šlo. Předem děkuji za odpovědi
Ja mam alexnadry velke i andulky a korely a jsou uřvaní ohodně víc a hlavně samice
Janskahelena
XXX.XXX.250.50
Tak Alexandry radši ne, nechceme mít problém se sousedy. Napadla nás ještě aratinga sluneční nebo amazoňan modročelý, nevíte někdo jestli jsou nějak extra hlučný?
Janskahelena
XXX.XXX.250.50
Ano slyšela. Taky jsem o tom uvažovala, ale myslela jsem že jsou taky extra hluční
Janskahelena
napsal(a):
Ano slyšela. Taky jsem o tom uvažovala, ale myslela jsem že jsou taky extra hluční
Ta otázka byla na misimisi, vy jste ji v odpovědi předběhla a máte pravdu. Zde se mnohdy radí a papouška kterého doporučují viděli jak se říká z rychlíku.
Jen dodám, že jsou individuální rozdíly. Mně u al. čínských byly hlučnější samice. Al. velké jsem nechoval. Když byl samec sám půl roku dobu křičel i během dne, když byli dva samci, byli klidnější. Ale to jsou ptáci, kde není pevná celoroční párová vazba. Nedejte na neověřené rady. Poslechněte skutečný křik jako maximum a pak se rozhodněte. Možná bude menší než ten co jste slyšela.
Moudivláček
napsal(a):
Slyšela jste je?
Okukovala jsem několik párů u voliér, Bohužel, celou dobu ani nepiply. Jinak ary jsou hodně hlasité, když už spustí, u araraun mi málem upadly uši 😉😁 Nobilisky jako mazlíčci jsou celkem mírumilovné, zakřičí si hlasitě, ale neměly by řvát celý den. Ve volierovem chovu to bude asi horší.
Janskahelena
XXX.XXX.250.50
Podle všeho je asi každý papoušek hlučný a hlavně záleží na konkrétním jedinci. V nejbližší době plánujeme výlet do Zoo, tam si poslechne papoušky a uvidíme, který se nám bude zdát ,,nejtišší", ale asi pravděpodobně půjdeme do Al. Velkého.
Janskahelena
napsal(a):
Podle všeho je asi každý papoušek hlučný a hlavně záleží na konkrétním jedinci. V nejbližší době plánujeme výlet do Zoo, tam si poslechne papoušky a uvidíme, který se nám bude zdát ,,nejtišší", ale asi pravděpodobně půjdeme do Al. Velkého.
Nobilisky, aratingy vôbec! Sú to krikluni! Mám ich doma, mne nevadia, ale je to sila... V byte nikdy...