Kakamill

XXX.XXX.73.99
Zdravím prosím můžete mi poradit jestli můžu společně chovat papoušky horské a nádherné? A jestli nebude problém s odchovem voliera je velká venek 3m dlouhá výška 2m šířka 1m a zalet 3x3m děkuji za odpovědi
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Kakamill
napsal(a):
Zdravím prosím můžete mi poradit jestli můžu společně chovat papoušky horské a nádherné? A jestli nebude problém s odchovem voliera je velká venek 3m dlouhá výška 2m šířka 1m a zalet 3x3m děkuji za odpovědi
Zrovna samci někdy i samice když jsou v toku u tohoto druhu se nesnesou přes pletivo, natož v jedné voliéře-proto raději NE!
Kakamill

XXX.XXX.73.99
A papoušky nádherné a andulky mohu dát k sobě?
Kakamill
napsal(a):
Dobrý den, já měl nadheraky s andulkami po jednom páru v 4m voliere venek a 2m vnitřek a musel jsem dát andulky pryč. Samec nádherný by je zabil. Šel po nich. A horské a nádherné jsou jeden druh myslím latinsky polytelis a mohly by se vám skrizit. Takže nedával bych je dohromady